Година на драконовия календар Традиционен китайски календар Лунна стена Календари 24 Слънчеви термини Декорация на стена 1 страница на ден Фън

3.17лв. 4.87лв.

(0 Коментари)

SKU: g228505



Добави в желания

Нашият китайски дневен календар за 2024 г. е изработен от дебел хартиен материал, който е здрав и не е лесно да падне. Получете по-добър изглед на детайлите за всеки ден, включително специални събития като сватби. Този практичен новогодишен подарък е перфектно допълнение към вашата колекция.

Име: Китайски дневен календар за 2024 г

. Материал: хартия

Размер продукта:

A: около 14.6x20.6cm / 5.75x8.11 инча

B: около 16x23cm / 6.3x9.06 инча

Списък на пакетите:

2024 Китайски дневен календар x 1

бр. Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, цветът на елемента и този, показан на снимката, може да имат нюанс.

Поради ръчното измерване може да има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Практичен избор: Следете надеждно ежедневните си планове и събития с китайския дневен календар за 2024 г.Изработен с безопасен и издръжлив дебел хартиен материал, той обещава дълготрайна употреба без разкъсване или счупване - идеален избор за организиране на вашата година.

2.Културна признателност: Потопете се в богатството на китайската култура с китайския дневен календар за 2024 г. Оценете традиционните фестивали, обичаи, лунни събития и 24 слънчеви условия, като придобиете проницателни знания и признателност за тънкостите на историята и обичаите на Китай.

3.Удобен достъп: Следете датата и часа с бърз поглед към китайския дневен календар за 2024 г. Със своя здрав дизайн, монтиран на стена, лесно се показва на стени или маси, без страх от падане.

4.Необходимост от събития: Увеличете максимално шансовете си за успех във всеки празник с този китайски дневен календар за 2024 г. Лесно изберете благоприятни дати за сватби, домакинство, раждане и други празнични поводи.Получете полезни съвети за добър и лош късмет, за да избегнете нещастни моменти и да се възползвате от добрите възможности.

5.Благоприятни желания: Този китайски дневен календар за 2024 г. показва зашеметяващ дизайн на Годината на дракона и традиционен китайски декор, което го прави щастлив и радостен подарък. Разпространете късмет и благополучие на близките си с този практичен и смислен новогодишен подарък.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: Китайски лунен дневен календар
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти