4X Tuya Wifi Превключвател за нулиране на захранването на компютъра Pcie карта за PC компютър, APP дистанционно управление, поддръжка на Google Home, MINI карта

56.34лв. 93.89лв.

(0 Коментари)

SKU: g24019



Добави в желания

Лесна инсталация: Стандартен PCIe порт, работа с повечето destop компютър. Инсталирайте, за да използвате, не се нуждаете от софтуер за драйвери. Тя е само за настолен компютър. Tuya App дистанционно управление: Контролирайте компютъра си на Tuya App по всяко време навсякъде.

WiFi + Bluetooth връзка: Когато WiFi е изключен, все още можете да контролирате компютъра си в Tuya App чрез Bluetooth връзка, не се нуждаете от настройка. Гласов контрол: Работете с Alexa Echo, Google Home Assistant, Yandex Alice.

Таймер и график: Задайте таймер за включване / изключване или направете седмичен график за включване / изключване на компютъра, автоматизирайте компютъра. Нулиране и нулиране на силата: Не само функцията "Включване / изключване", но също така поддържа функцията "Нулиране и принудителна почивка", за да се избегне увреждане на вашата компютърна система.

Child Lock (само PRO Card): Направете бутона на компютъра извън функция, никога не се притеснявайте за внезапно изключване, причинено от деца или погрешно докосване, избягвайте важна загуба на дата.433RF Control (само PRO Card): Трудно е да се достигне до бутона за захранване на компютъра? Просто поставете дистанционното управление 433 на масата или където искате.

Състояние на релето (само PRO Card): Можете да настроите компютъра да се включи или да запази състоянието на изключване, когато се включи отново след прекъсване на захранването.

Внимание:

Ако компютърът се включи автоматично, след като е изключен. Ето и решенията:

(1) На компютъра отидете на настройките на WINDOWS и "Опции за захранване", променете опцията "Когато натиснете бутона за захранване" на "Изключване".

(2) На компютъра отидете на настройките на BIOS / Anvanced / APM Configuration, променете опцията "ErP Ready" на "Disabled" статус.

(3) Ако компютърът ви използва "Wake on Lan", моля, затворете го.

1. След като инсталирате тази карта, бутонът за захранване на кутията на компютъра и приложението може да се използва едновременно.

2. когато сте навън за почивка или бизнес, приложението ще работи на 2/3/4G мобилна мрежа. Можете да контролирате компютъра чрез приложение навсякъде.

3. Когато wifi е офлайн, просто трябва да отворите Bluetooth на телефона, тогава ще можете да контролирате компютъра на App.

4. Тя може да бъде свързана директно с wifi рутер. Нямате нужда от шлюз или хъб.

Цвят: черен

Материал: ПХБ + метал

Съдържание на пакета:

4 x карта за дистанционно зареждане

на компютър 4 x кабел

забележка: Цветът на кабела ще бъде изпратен на случаен принцип, не приемайте посочения цвят

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Метод на комуникация: Wi-Fi
  • Име на марката: FGHGF

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти