Часовник на таблото Часовник на превозното средство за автомобили Сензорен контрол Автомобилни резервни часовници Часовник на таблото за кабриолет

8.32лв. 16.62лв.

(0 Коментари)

SKU: g2406



Добави в желания

Bullet Point s:

1.Множество функции: Контролирайте часа, датата и секундите с нашия часовник на арматурното табло, специално проектиран за перфектно изживяване при шофиране. Поставете го в изхода за въздух или го залепете навсякъде, без да разсейвате караницата. Удобно многофункционален.

2.Easy Touch Interface: Превключете режима на дисплея и задайте време с лекота, като използвате само леко докосване. Нашият часовник за арматурното табло на автомобила разполага с чувствителен на допир екран за безпроблемно потребителско изживяване. Със своя прост и удобен за потребителя сензорен интерфейс можете без усилие да регулирате настройките и да преглеждате времето в различни формати.

3. Водоустойчив и прахоустойчив: Изработен от ABS материал, този часовник за таблото на автомобила е създаден, за да издържи. Неговият водоустойчив и прахоустойчив дизайн осигурява надеждност при всякакви метеорологични условия.Функцията за многократна употреба позволява лесен монтаж, без да оставя следа, докато нейната издръжливост осигурява дълготрайна употреба без никакви повреди.

4.Спестява живота на батерията и часовника: Подобрете живота на батерията и часовника с интелигентната функция на часовника на нашето табло, която автоматично изключва дисплея на екрана след 3 секунди без докосване.

5.Стилен и функционален: Повдигнете интериора на автомобила си с нашия зашеметяващ LED часовник за таблото на автомобила. Дисплеят е кристално чист и ярък, което ви позволява лесно да четете времето. Стилният му външен вид също добавя нотка на изтънченост към арматурното ви табло, което го прави идеалният аксесоар за украса на интериора на вашия автомобил.

Този стилен стик часовник е идеален за всяка стая. Със своя многофункционален режим на дисплея и лесна за задаване функция за време, той е идеален за заети домакинства. Плюс това, неговият дизайн за многократна употреба е удобен и екологичен.

Спецификация:

Тип проект: Автомобилен електронен часовник

Материал на продукта: ABS

Размер продукта: около 3.8x3.8x0.6cm / 1.5x1.5x0.24 инча

Приложими модели: Общи модели

Характеристики на продукта: Удобен за пътуване

Метод на инсталиране: plug-in / sticky

Опаковъчен списък:

1pc * кола стик часовник

1pc * Въздушен изход клип

2бр * Двустранна лента

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

1. Общ преглед на функциите:

LED показва време, година, месец, ден и секунди.

12-часов часовник

2.Избор на режим:

Първо докоснете бутона, за да се покаже стартовият екран.

Подробна информация за продукта
  • Дисплей за набиране: Цифров
  • Разположение: Предно стъкло
  • Показване на информация: Влажност
  • Произход: континентален Китай
  • Форма на случай: Кръг

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти