Малка талия Fanny Pack PU кожена талия чанта Crossbody чанта с регулируема каишка Crossbody Fanny пакет рамо чанта за пикник

9.33лв. 13.34лв.

(0 Коментари)

SKU: g258323



Добави в желания

Този малък пакет Waist Fanny е изработен от меки и издръжливи материали, лесен за използване и може да побере голям капацитет от артикули. Подходящ за множество поводи, той е идеален за рождени дни, Коледа и специални празници.

Спецификация:

Материал: PU кожа

Капацитет: 5L

Размер на продукта: ширина 10cm / 3.93in; височина 10см / 3.93in; дебелина 4cm / 1.57in; Дължина на презрамката 110cm / 43.30in (регулируема)

Тегло: около 100 г

Цвят: черен, кафе, кафяв

Опаковъчен списък:

Мини Фани пакет * 1бр

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Надежден материал: Мекият и издръжлив PU кожен материал на тази мини чанта за деца го прави идеален за малки ръце.Можете лесно да го почистите с влажна кърпа и няма да се повреди. Плюс това, дизайнът му им позволява лесен достъп до вещите си.

2.Easy да се справя: Snap дизайн на този мини crossbody чанта за деца осигурява лесна употреба и безопасност на елементите. Тя се трансформира в чанта за рамо, талия или кръстосано тяло за допълнителна гъвкавост. 110-сантиметровата каишка е регулируема и сваляща се, което я прави още по-удобна.

3.Висок капацитет: Тази мини чанта за деца може да държи пари в брой, монети, бонбони, закуски и други малки играчки по-лесно. Той има основен джоб с цип с капацитет 5L, което е достатъчно, за да могат децата ви да носят задължителните си неща.

4.Универсална употреба: Тази мини чанта за деца се отличава с прост и елегантен дизайн, който лесно може да бъде съчетан с различни стилове на облекло за събития като паркове, пътувания и др.

5.Внимателен подарък: Изненадайте детето си с тази мини чанта Crossbody: перфектен подарък за рождени дни, Коледа и други специални празници. Идеален за поддържане на задължителните организирани и позволяващи на децата ви да изразят своя уникален стил.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: найлон
  • Име на марката: liilaimic

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти