Breeze SU7 ES9038 декодер DAC поддържа коаксиален оптичен USB Bluetooth 5.0

355.30лв.

(0 Коментари)

SKU: g258772



Добави в желания

За да се отговори на високите изисквания за производителност и външен вид на потребителите, се въвежда многофункционален DSD Bluetooth декодер за ES9038Q2M, британски ARM мек контрол, DSD твърдо решение, Bluetooth 5.0 предаване без загуби, XMOS-208 USB приемане. Малък обем, изящна изработка, лесен за използване, цялата машина използва многостепенна прецизна стабилизация на захранващото напрежение, съотношението сигнал-шум е много високо, качеството на звука е пълно, прозрачно описание на продукта:

Размери: 109X163X62mm

0,5 КГ

Инструкции за захранване: Вход 12VDC DC захранване

COax / OPT / USB / BLUETOOTH 5.0

Коаксиален / влакно / USB / Bluetooth 5.0

: \n\n RCA

Дисплей: син OLED

Аксесоари: Захранващ адаптер 12V 1, USB кабел 1, дистанционно управление 1

Използвайте Say .. ярък:

Първо, тази машина има четири вида входен сигнал, които са оптични влакна, коаксиални, Bluetooth и USB, съответстващи на екрана на дисплея.

OPT, КОАКСИАЛЕН, СИН, USB

Второ, копчето от дясната страна на панела е превключвателят на кода. Натискането е цикълът, за да изберете входния сигнал, и завъртането на силата на звука наляво и надясно, за да регулирате силата на звука.

Трето, изходният сигнал RCA зад машината

Четири, машината е сравнително удобна за свързване към BLUEtooth, входът на сигнала е избран в синя позиция, търсенията на мобилния телефон след включване на Bluetooth и потвърждава, че се свързва с BT Speaker, след което музиката може да се възпроизвежда чрез Bluetooth.Поддържат се

всички видове мобилни телефонни плейъри Пет, компютърът за USB връзка на машината, за да направи външна USB звукова карта, трябва да инсталира файла на драйвера в компютъра (най-новата XMOS 3.34 публична версия http://pan.baidu.com/s/1nvoa5TZ), Можете да го изтеглите на вашия компютър от тук и да го декомпресирате. Преди да инсталирате драйвера, свържете устройството и компютъра с USB кабел и включете захранването на устройството. След това инсталирайте драйвера. След като драйверът е инсталиран, задайте XMOS като звукова карта по подразбиране от диспечера на устройствата.Или изход от XMOS от настройките на плейъра. (DSD е настроен с нещо, което не разбирате, можете да се консултирате с обслужване на клиенти онлайн

Чипът XMOS от второ поколение на XU208 има два пъти повече памет от U8, а скоростта му на работа е ужасна. Тя е два пъти по-висока от 500MIPS на U8.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Части за ръчни инструменти
  • модел: SU7
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти