Couplet стикер малък куплет Албумът с модели и текстове Мини стикери декорация за мобилен телефон сладък стикер за врата

4.45лв. 8.09лв.

(0 Коментари)

SKU: g2614



Добави в желания

Украсете телефона си с тези творчески стикери и добавете специален празничен щрих! Не е лесно да падне, идеален за бутилки и кутии. Влезте в новогодишната атмосфера с тези празнични дизайни.

Свойства:

О: Успех в годината на Дракона

Б: Мир и радост

C: Най-богатата партия

Д: Прави каквото искаш

Е: Успех

F: Всичко върви добре

G: Забогатявайте, като се измъкнете от необвързаните

H: носи късмет

Успех в годината на Дракона:

Хоризонтална ширина: 5,5 см, височина 2,8 см

Ширина на куплета: 2 см височина 7,7 см

Размер на стикера за благословение прибл.: 2,5 см

Fuwangfa Размер прибл.: 1,5 см

Мир и радост:

Хоризонтална ширина: 5,6 см, височина 1,9 см

Ширина на куплета: 2,1 см, височина 7,6 см

Благославящ стикер Размер: 2.5см

Размер Анфуджи: 1.3см

C-H размер приблизително:

Хоризонтална партида: 3.5X1.5cm

Куплет: 7.8X1.5cm

Blessing стикер: странична дължина 1,5 см

Списък с продукти:

1pack * Нова година мини куплети

Добри съвети:

1. Поради причини като цветна температура на монитора, камера, околна светлина и фотографски умения, може да има леки цветови разлики в снимките на някои продукти. Цветът е подчинен на действителния продукт!

2. Моля, позволете малки разлики в размера, дължащи се на различни ръчни измервания.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Отлични материали: Тези новогодишни мини куплети са изработени от висококачествени, подбрани материали, които няма да оставят следи при отстраняване. Тяхната трайна конструкция гарантира, че те остават на място

2.Персонализиране на телефона: Направете телефона си да се откроява с тези мини новогодишни куплети, подходящи за публикуване на калъфи за мобилни телефони.Тези уникални празнични декорации са миниатюрна версия на традиционните куплети, добавяйки повече новогодишна атмосфера към телефона ви, правейки го по-интересен и привлекателен.

3.Wide приложение: Добавете нотка на празничност към вашите вещи. Перфектен за декориране на чаши, бутилки, кутии, компютри и др. Идеален за всеки празник. Без усилие за нанасяне и премахване, без да оставя след себе си.

4.Great подарък: С тези мини куплети можете да добавите празнично докосване до вашия дом или бизнес. . Те са идеални за специални празници като рожден ден на жените, Деня на благодарността, Коледа и мъжки рожден ден.

5.Подобряване на празничната атмосфера: Не само куплети, но и различни интересни модели и текстове, тези новогодишни мини куплети са идеалният начин да украсите дома и бизнеса си.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти