Mesh камина екран за деца и домашни любимци безопасност лесен за инсталиране скрива дървени въглища и пепел траен PVC материал черен 29x45in

30.05лв. 63.92лв.

(0 Коментари)

SKU: g26538



Добави в желания

Характеристики :

* SUPERIOR ADHESION: Оборудван с 1,5-инчова широка кука и лента, той осигурява превъзходно сцепление за нашия защитен от бебета капак на камината, като гарантира, че винаги остава на място и ефективно предотвратява любопитните деца и домашни любимци да се впуснат в камината и да се замърсят.

* ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ: Нашите екрани за камини са изработени от висококачествена PVC мрежа, която издържа на драскотини от домашни любимци и бебета, което ги прави по-здрави и по-издръжливи. Нашето покритие за камина е построено така, че да издържа. Той може да издържи на износване и да запази качеството си във времето.

* УПЛЪТНЕН МРЕЖЕСТ ДИЗАЙН: Плътната мрежа предпазва от бъгове от вашето жизнено пространство и скрива пепел и дървени въглища за чист, девствен вид във вашата камина.

*СКРИЙТЕ ВЪТРЕШНОСТТА НА КАМИНАТА СИ: Нашата екранна мрежа за камина се отличава с елегантен дизайн на черна тъкана мрежа, като всяка мрежа е с размери само 1,5 милиметра, което е повече от достатъчно, за да скрие прашните стени и въглените във вашата камина, придавайки на камината чист и подреден вид.

* ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ: Инсталирането на нашия капак за камина е бриз. Закрепете го на място, след като камината се охлади, за да сте сигурни, че вашите близки и околности са защитени. Нашите камини бебешки порти пасват на повечето камини и можете да ги инсталирате на тухлени, мраморни, масивни дървени и газови камини.

Спецификации:

* Материал: PVC

* Цвят: черен

* Тегло: 400g

* Размер: 29 * 40in / 29 * 45in

Съдържание на пакета:

1* капак за

камина Бележка:

1. Реалният цвят на елемента може да е малко по-различен от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори като яркост на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, позволете леко ръчно отклонение на измерването на данните.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти