Cat Bowl Set Подвижни кучешки котешки купички с автоматичен диспенсър за вода Без хлъзгане Без стрес Хранилка за домашни любимци Двойна котешка купа

41.29лв. 82.58лв.

(0 Коментари)

SKU: g2807



Добави в желания

Представяне на купичките Double Dog Cat Bowls, идеални за собствениците на домашни любимци, които искат лесен за използване и надежден разтвор за хранене. С наклонен дизайн на устата, тези купи улесняват храненето на вашия домашен любимец без разливане. Диспенсърът за вода с голям капацитет използва сифонния принцип за оптимален воден поток, а неплъзгащото се дъно гарантира, че купичките остават поставени по време на хранене. Плюс това, те са супер лесни за почистване, което прави живота още по-лесен за вас и вашия космат приятел.

Материал: ABS

Опаковка: цветна кутия

Размер: 39 * 16 * 20 см

Капацитет: около 1.4L

Забелязвам:

Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на елемента може да е малко по-различен от цвета, показан на снимката. Благодаря!

Поради ръчното измерване, моля, позволете отклонение от измерването на 1-2 см.

Списък:

1 * Комплект купа за вода и храна

за домашни любимци Вижте повече подробности за

продукта 1.Slant Mouth Design: Повишете опита за хранене на вашия домашен любимец с нашата купа за храна и купа за вода. Кажете сбогом на мократа коса и тъмната брадичка, като същевременно осигурите лесно почистване и издръжливост.

2.Portable Удобство: Нашите котешки купи за храна и вода са проектирани да бъдат лесно разглобени за удобно почистване. Разглобяемата купа може да се използва като преносим контейнер за вода по време на пътуване, което я прави идеалният избор за заетите собственици.

3.Хидратиращ ефект: Посрещнете 5-дневните нужди от питейна вода на котката си с нашите котешки купички за храна и вода. Диспенсърът за вода с голям капацитет осигурява безгрижна хидратация за вашия космат приятел.

4.Time-Saving Water Station: Нашата удобна купа за котешка вода разполага с автоматично зареждане с вода, което използва сифонния принцип, за да поддържа водата пълна и да избегне преливане. Отделете по-малко време за ръчно зареждане и повече за свързване с вашия космат приятел.

5.Стабилен и противоплъзгащ: Не се страхувайте да бъдете съборени от домашни любимци, нашите купички за котки разполагат с противоплъзгащо дъно, което ги държи здраво на място. Защитете пода си от драскотини и разливи, като същевременно давате на вашия котешки приятел сигурна и трайна опция за хранене с храна и вода.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Пластмаса
  • Настройка на времето: Да
  • мин изход: 200г
  • Максимален изход: 400г
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: котки
  • С диспенсър за вода: Да
  • Източник на захранване: Батерия

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти