Cooling Rack Rest Лесна инсталация Анти приплъзване скоба за бюро Мързелив лаптоп стойка преносим преносим държач за лаптоп Домашна употреба двуслоен

25.78лв. 29.97лв.

(0 Коментари)

SKU: g284627



Добави в желания

Описание:

【Разсейване на топлината:】Има повече място, за да се даде възможност на топлината да се вентилира и да запази вашия преносим компютър от прегряване. Също така, можете да организирате вашите офис елементи като клавиатура и мишка под тънката стойка.

【Безопасност и стабилност】Нашата стойка за лаптоп има 2 дървени стълба, които могат да бъдат вкарани в отвора, за да направят стойката по-стабилна. Дървеният стълб има 2 защитни куки, които могат да предпазят лаптопа от надраскване и плъзгане.

【Ергономичен щранг】Тази компютърна стойка за лаптоп функционира като щранг, за да повдигне екрана на лаптопа ви, за да достигне нивото на очите ви, като по този начин помогне за намаляване на болката във врата, рамото, гърба и предотвратяване на напрежението в очите.

【Вертикална стойка за лаптоп】Можете също да използвате тази стойка за компютър, за да изправите компютъра си, когато не се използва, за да спестите място на бюрото си и да го почистите.

【Широка съвместимост】Нашият държач за лаптоп е съвместим с всички лаптопи от 15-17,6 инча, подходящ за Google Pixelbook, подходящ за Dell XPS, подходящ за Lenovo ThinkPad, подходящ за Chromebook и др.

Спецификация:

Материал: масивна дървесина

Цвят: Натурален

Размер (прибл.):(L x W x L)33 x 25 x 13cm/12.99 x 9.84 x 5.12inch

Характеристика: разсейване на топлината

Включен пакет:

1 PC x стойка за лаптоп

Бележка:

1.Поради разликата в светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

2.Моля, позволете разлики от 1-2 см поради ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Дървени
  • Име на марката: TONQUU

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти