Пилешка количка Костур Мацка Джунгла Гимнастически салон Нощен бар, Чик Декор Играчки За Кооп И Брудер Аксесоари

40.91лв.

(0 Коментари)

SKU: g289068



Добави в желания

Производство на естествено дърво: Изработено от естествени wood.NO изкуствени оцветители, БЕЗ химикали. Тази мини мацка фитнес зала е безопасна за хора, животни и растения.

Размер продукта: 8.3 инча 6.9 инча 4.92 инча / 14.37 инча х 10.63 инча х 6.3 инча, подходящ за кооп от всички породи и възрасти, подходящ за малки, средни, големи птици и папагали.

Перфектен за вашите пилета: Подходящ за всеки кокошарник или клетка. Чудесен начин да дадете на мацката си богатство от спорт и развлечения по естествен начин. Това е чудесен начин да ги научите да нощуват и ще направи някои щастливи мацки.

Лесен за сглобяване и издръжлив за използване: Лесен за инсталиране. Просто трябва да инсталирате триъгълните плочи и кацналите пръти и да затегнете винта.

Това мини пиленце костур е перфектният размер на бара за нощуване, подходящ за новоизлюпени пилета и лапи.Естественото дърво излъчва естествена миризма, малкото пиленце веднага го взе и го използва, за да кацне и да играе през деня и да спи през нощта.

Стил: малък / голям

Цвят: Цвят на

дървото Материал: дърво

Съдържание на пакета:

1 * Стойка

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Пилешка количка костур Мацка Джунгла Гимнастически салон Нощен бар, Пиле Декор Играчки За Кооп И Брудер Аксесоари

Подробна информация за продукта
  • Материал: Дърво
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти