Нос тример за коса подмяна острие главата съвместим с един QP2520 QP2630 QP6520 електрически тример самобръсначка

0.93лв. 23.09лв.

(5 Коментари)

Тагове: подмяна острие главата нос тример за коса, аксесоари за нос с едно острие, qp6520 резервни остриета, едно острие нос коса коса

SKU: g29342



Добави в желания

【Перфектно съвместим】Приставката за подстригване на главата за подстригване на носа, персонализирана за всички дръжки за Norelco One и Blade Pro (Забележка: Самобръсначките не са включени).

【Двустранна въртяща се глава】Тази глава за подстригване на коса на носа се отличава с 360° въртящ се дизайн и двустранна въртяща се система на острието вътре, също така се предлага със защитен капак, за да се гарантира, че косата на носа може безопасно и лесно да се отстрани без болезнено или неприятно дърпане. Това е удобно и релаксиращо, което ви кара да изглеждате по-уверени на работа или на среща.

【Глава от неръждаема стомана】Тази глава за подстригване на коса за нос е изработена от висококачествена неръждаема стомана и може да се използва както мокра, така и суха. Резервната глава е проектирана да бъде поставена, което я прави лесна за инсталиране и премахване.

【Лесен за почистване и поддръжка】 Тази глава за подстригване на коса за нос може да се изплакне директно под кранчето за вода или да се почисти чрез накисване.Нека лесно се справите с остатъчната коса на носа.

【Безпроблемно обслужване】Ние ценим всеки следпродажбен проблем, ако срещнете някакъв проблем при използването, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние гарантираме, че ще ви дадем оптимално решение.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: Hosels
  • Произход: континентален Китай
  • Тип уред за лична хигиена: Електрически самобръсначки
  • Номер на модела: OneBlade QP2520 QP2630 QP6520
Анонимен

Не съм убеден в ефективността. Много шокиращо е странно. Да видиш навреме!

2023-09-05

Анонимен

Не реже много добре.

2023-09-01

Анонимен

Подобно на нормите, все още няма правопис. Изпълнява функция

2023-08-10

Анонимен

Ever arrivé

2023-11-18

Анонимен

Добър добър добър Добре. Добре

2023-08-21


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти