T-Track дърводелски улей налягане плоча скоба улей аксесоари компресия позициониране клип работна маса DIY инструменти

65.61лв.

(0 Коментари)

SKU: g300301



Добави в желания

Тази дървообработваща улейна преса се използва главно за фиксирано позициониране и е подходяща за пазарни стандартни 30 и 45 дървообработващи улея.

Както тънките, така и дебелите плочи могат да бъдат захванати, а максималната височина на материала е 10cm / 4.0in. Операцията е много проста, а спестяващият труд дизайн може да ви помогне лесно да фиксирате тънки и дебели плочи

регулируемо, а притискащото краче има гумени подложки против приплъзване, които ви помагат да го поправите лесно и да подобрите ефективността

на работа Приспособлението е изработено от алуминиева сплав, обработка с ЦПУ, точен размер, плътно прилепване, безопасен за използване и лесен за фиксиране.

Подходящи за много дървообработващи и металообработващи приложения, скобите за налягане могат да се използват за задържане и позициониране на детайла.

Тип: 5 поръчка / 3 поръчка

Цвят: черен

Материал: алуминиева сплав

Размер: 147 x 118 x 15mm

Съдържание на пакета:

1 x клип

за позициониране Само съдържанието на горния пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти