Нов 6 остриета Вентилатор за печка с топлинна мощност 360 ° Въртящ се вентилатор на камина Дървен материал Горелка за дърва Еко-вентилатор Тих ефективен вентилатор за разпределение на топлината

56.90лв. 81.28лв.

(0 Коментари)

SKU: g30052



Добави в желания

Нов 6 остриета Вентилатор за печка с топлинно захранване 360° Въртящ се вентилатор на камина Дърва Горелка Еко-вентилатор Тих ефективен вентилатор за разпределение

на топлината Функции:

- Проектирани 6 остриета: Подобреният дизайн на острието подобрява ефективността на вентилатора на камината. Неговият подобрен дизайн не само подобрява ефективността на циркулацията на въздуха, но и добавя усещане за мода. Насладете се на удобна отоплителна стая, докато се наслаждавате на значителни енергоспестяващи ефекти.

- Стартирайте автоматично&екологично: Не се нуждае от електричество, захранвано от топлина. Тя работи автоматично, когато температурата на повърхността на печката достигне 50 градуса. Не се изисква инсталация, поставена на върха на печката.

- Тиха работа: Вентилаторът на печката на дърва е ефективен, но и шепне тихо. Ще усетите топлото, но дори няма да забележите, че вентилаторът на печката е там.

- Екологично чиста отоплителна работа: Постигане на екологично отопление.тъй като те използват енергията на повърхността на печката, за да генерират електричество сами. Това екологично решение ефективно циркулира топъл въздух в цялата стая, намалявайки въглеродния отпечатък

- По-дълъг живот: В основата на вентилатора има биметално предпазно устройство. Ако температурата на повърхността се повиши над около 300 °C, предпазното устройство леко повдига предната част на вентилатора, за да предпази TEG и мотора.

Спецификации:

име:Камина вентилатор

Цвят Черно

Острие: 6 остриета

Нетно тегло: 0.76kg

Материал: алуминиева сплав

3 IN 1: Плосък / висящ / 360 ° въртене

Размери на продукта: 21.5 х 7.5 х 19 см

Скорост: 1200rpm

Шум: ≦25db

CFM: 180-200 CFM

Работна температура 50°C-350°C

Принцип на работа на вентилатора на камината:

Този продукт работи чрез температурна разлика между дъното и върха.Този продукт работи чрез температурна разлика между дъното и върха. Когато температурната разлика на вентилатора на камината надвиши 60 ° C, продуктът ще започне да работи. В рамките на работния температурен диапазон от 60-350 ° C, скоростта ще се увеличи с повишаването на температурата, с максимална скорост от приблизително 1100 об / мин.

Пакет Incluided: Има 2 стилове за вашия избор

1 x Вентилатор

за печка 1 x Термометър

Топли съвети:

Моля, внимателно потвърдете съдържанието и количеството на продуктите, които сте закупили. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти. Ние сме щастливи да отговорим за вас. Некачествените проблеми няма да бъдат възстановени.

Вентилаторът на печката, захранван с топлина, не носи директно повишаване на температурата, а само инструмент за ускоряване на преноса на топлина на комина.

Подробна информация за продукта
  • Размери LxWxH: 21,5 x 7,5 x 19 см
  • Нето тегло: 0.76кг
  • Номер на модела: Вентилатор за печка на дърва
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти