естествен черен 26 инчов мек предварително оскубан без лепило 180Density извратен къдрава дълбока част дантела предна перука за жени BabyHair Daily Cosplay

107.42лв. 188.45лв.

(0 Коментари)

SKU: g30705



Добави в желания

Шапката

на перуката 1) Синтетичните перуки са по-евтини от перуката за коса, така че можете да си позволите да променяте стила си по-често или когато се опитате от сегашния си вид.

2) Синтетичните перуки са по-лесни за оформяне от перуките от човешка коса. Перуките от човешка коса изискват много грижи и трябва да се мият по-често. По този начин перуките от човешка коса обикновено изискват повече поддръжка от синтетичните перуки.

3) Синтетичните перуки идват предварително оформени и предварително нарязани и ще запазят формата си дори след измиване. Ето защо, много по-лесно за средния потребител. Перуките от човешка коса обикновено изискват подстригване и оформяне от фризьор, преди да могат да се носят.

2. В: Откъде да започна и какви стъпки да предприема?

Стъпка 1: Измерете главата си. Когато сте определили какъв размер капачка ви е необходим, можете да разгледате перуката в правилната категория.

Втора стъпка: Изберете своя стил.Разгледайте нашия каталог и разберете кой стил е от полза за вашите нужди. Уверете се, че разглеждате категориите с подходящ размер.

Трета стъпка: Изберете цвета, който ви харесва.

3. В: Как да оформя синтетичните си перуки?

Перуката ви може да бъде оформена с помощта на четка за перуки, гребен за перуки или върховете на пръстите ви. Избягвайте използването на четка, предназначена за човешка коса. Тези четки могат да създадат прекомерно напрежение, а прекомерното разтягане на синтетичните влакна с абвазивни удари може да повреди перуката. Синтетичните перуки, които носим, се разклащат и носят, а перуката може да бъде оформена с помощта на широк гребен за зъби или върховете на пръстите ви. Най-добрите инструменти за стайлинг са най-евтините, чиста бутилка, хладната вода леко пръска перуката ви с вода, за да премахне статичното електричество и да върне перуката ви в оригиналния й вид

Подробна информация за продукта
  • Материален клас: високотемпературни влакна
  • Текстура: ПРАВ
  • Характеристика: Ежедневна употреба
  • Дължина на перуките: Кратко
  • Име на марката: PAFF
  • Тип перуки: Обикновена перука
  • Произход: континентален Китай
  • id: zxd
  • Артикули в пакет: 1 брой само

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти