Външни капаци за кранчета за зимата, външни удебелени изолирани чорапи за зимата

9.92лв. 13.24лв.

(0 Коментари)

SKU: g31260



Добави в желания

[Универсален размер & Достатъчно количество]-зимният кран покрива с размери около 20 x 51cm / 7.8 x 19.7 инча, подходящ е за повечето стандартни външни кранове и градински кранове.

[Anti-Freeze & Waterproof Material]- Нашата повърхност на капака на кранчето е изработена от оксфордска тъкан и е пълна с изолационен памук в средата, като непрекъснато осигурява добра хидроизолация и топлоизолация за кранчето, за да устои на суровото зимно време.

[Приложимо за всеки сезон]- По-дебелият външен капак на маркуча може да се използва през цялата година, за да предпази вашия външен кран от замръзване, напукване и ръждясване поради различни метеорологични условия. Тези капаци за маркучи могат да се използват повторно, което може да ви помогне да спестите високи разходи за ремонт.

[Перфектен подарък] - Капаците на кранчето за зимата осигуряват защита на кранчето през цялата година, решавайки проблема с недостига на вода или замърсяването на водата, причинено от повреда на кранчето.Той също така удължава експлоатационния живот на кранчето и спестява разходите за подмяна или ремонт. Перфектен подарък за семейство и приятели

[Лесен за инсталиране и премахване] - Монтажът е бриз без използване на инструменти и винтове, просто плъзнете капаците върху кранчето и го закрепете с достатъчно здравата каишка. Лесен за разглобяване и преинсталиране, когато трябва да използвате вода.

Вид:

A: със светлоотразителни

ленти Б: Без светлоотразителни

ленти Размерът на: 20 x 51cm

Материал: Оксфорд плат

цвят: Както е показано

Съдържание на пакета:

1 x Капаци на кранчето

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти