Сгъваема външна спортна чанта за съхранение Дебела въжена топка чанта Универсална фитнес чанта с шнур Водоустойчива с голям капацитет

16.62лв. 44.89лв.

(0 Коментари)

SKU: g31383



Добави в желания

Тази чанта за пътуване е проектирана с устойчива на износване водоустойчива материя, за да запазите вещите си сухи. Той разполага с достатъчно място за опаковане на бутилки с вода, ежедневни нужди, таблети, дрехи и други предмети. Чантата може лесно да се сгъне за удобно съхранение и е универсална за различни поводи. Практичният му дизайн го прави задължителен за следващото ви пътуване.

Спецификация:

Размер: 32 * 44 * 16 см / 12.6 * 17.32 * 6.3 инча

Материал: Найлон Оксфорд плат

Списък на пакетите:

Сгъваема пътна чанта*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Weather-Proof Gear Carrier: Построен със здрав найлонов материал и водоустойчиво покритие, тази чанта за фитнес гарантира, че вашата екипировка ще остане суха и защитена по време на всяко приключение на открито. Здравата му конструкция също го прави устойчив на надраскване, разкъсване и течове, така че можете да се насладите на спокойствие и да се съсредоточите върху тренировката си.

2.Strong Storage Space: Тази фитнес чанта позволява лесно съхранение на ежедневните ви нужди, включително бутилки за вода, дрехи, таблетки и др. Той дори има специално отделение за обувки и страничен джоб за сгъване на чадъри.

3.Portable Удобство: Навийте нашата фитнес чанта в компактен размер за лесно съхранение, което я прави идеална за пътуване, къмпинг или дори като пазарска чанта. Никога повече не жертвайте стила за практичност с този универсален и пестящ място аксесоар.

4.Smart Design: С практична многослойна структура за разделяне на сухи и мокри предмети, нашата фитнес чанта е високоефективна. Лесната за използване функция за шнур позволява бърз достъп, докато 1 основен джоб, 2 странични джоба и 1 преден джоб осигуряват достатъчно място за съхранение.

5.Подходящ за много поводи: Подобрете активния си начин на живот с тази многофункционална чанта за фитнес.Унисекс и идеален за различни дейности като ежедневни излети, училище, фитнес, къмпинг, плуване и джогинг. Здравият материал на чантата осигурява надеждна дългосрочна инвестиция.

Подробна информация за продукта
  • размер: 15L
  • Характеристика: Combo суха мокра чанта
  • Тип: раница
  • Материал: найлон
  • Име на марката: CAMPHIKING
  • Произход: континентален Китай
  • Капацитет: 15L
  • Име на отдел: Унисекс

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти