30Pcs 30Ml пластмасов изстискващ накрайник апликатор бутилка за многократна употреба капкомер бутилки с игла върха капачки за лепило DIY

20.17лв. 33.06лв.

(0 Коментари)

SKU: g31949



Добави в желания

30Pcs 30Ml пластмасов изстискващ накрайник апликатор бутилка за многократна употреба капкомер бутилки с игла върха капачки за лепило DIY

[Материал на продукта] Прецизният апликатор за лепило е изработен от мека гъвкава пластмаса, лесна за изстискване; Прецизният връх е изработен от метал, устойчив на ръжда, всяка бутилка има здраво прилепнала капачка, предпазва върха и предпазва течността от изтичане.

[Дизайн на върха на иглата] Горната част на лепило бутилки с фин връх, идеален за квилинг и други проекти, които изискват малки капки или фини линии на лепило, като лепило, мастило, боя, глазура и така нататък.

[Мулти приложение] Прецизните бутилки за боядисване на вратовръзка се използват широко в много работни места, прецизна работа с мастило, деликатно квилинг на хартия, занаятчийска употреба на изкуството, скална живопис, подходяща и за деца да правят училищни занаятчийски проекти.

Цвят: полупрозрачен, бял

Материал: PE

Съдържание на пакета:

30 x Празни бутилки

Само съдържанието на горния пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти