16FB Вода Рисуване Мат Learing играчка за възраст 3 малко дете, дете живопис писане мат вода живопис съвет образователна играчка

7.78лв.

(0 Коментари)

SKU: g32384



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Подложка за теглене на вода за малки деца с по-голяма площ за рисуване за боядисване "Направи си сам". Вода Мат Размер: 28.35x19.29 инча с Коледа отпечатани отстрани, оставяйки повече място за вашите деца рисуване изкуство. Страхотна учебна играчка за 3-годишно момиче и момче.

Многократна употреба Вода Рисуване Mat.Toddler играчка възраст 2-4 5 6. Напълнете писалката с чиста вода и нарисувайте върху подложката за рисуване. Знакът за рисуване магически ще изчезне след 3-10 минути и детето може да рисува върху него отново и отново.

Безопасна и лесна за Clean.No боя, Не е нетоксична, Не замърсява.Подложката за боядисване може да се използва на бюрото, пода, тревата, стената, с голямо пространство, 3-4 деца могат да рисуват заедно.

Постелката за рисуване е чудесна детска образователна играчка, която може да стимулира въображението и креативността на децата, като им позволява да научат форми, цветове и др.

Перфектен за момичета и момчета парти подаръци и подаръци за празници на ден на детето, Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността и нова година.

Спецификации:

Материал: Плат

Цвят: Както е показано

на снимката Размер: Прибл. 72x49cm / 28.35x19.29in

Тегло: Приблизително 210g

Пакетът включва:

1 Комплект Вода Рисуване Мат

Бележка:

1.Моля, позволете грешка от 0-1 см поради ръчно измерване. Уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

2.Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви

Подробна информация за продукта
  • размер: -
  • Възраст: >3 ГОДИНИ
  • Име на марката: superior
  • Материал: Плат
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Живописно платно
  • Употреба: живопис
  • Опънато платно за рисуване: No

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти