2022 Ново резервно дистанционно управление за климатик Midea RG35B-BGE RG35B/BGE

4.50лв. 8.49лв.

(0 Коментари)

SKU: g3259



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Чисто нов и високо качество

Поемете пълен контрол над климатика в стаята си с RG35B BGE Replacement Remote Control.No е необходимо програмиране или сдвояване, просто поставете нови батерии и се насладете на безпроблемна работа.

Изработено с издръжлив ABS материал, това компактно и удобно дистанционно управление осигурява надеждно предаване в рамките на 8 метра разстояние.

Проектиран за широк спектър от съвместими модели, включително RG35B/BGE, RG35B/BGCE, RG35A1/BGEF, RG35C/BGE и други, това дистанционно управление обслужва различни потребители на климатици.

Независимо дали сте у дома, в хотелска стая или в друга обстановка, дистанционното управление за подмяна RG35B BGE Ви позволява без усилие да регулирате температурата и настройките на климатика си. Насладете се на комфорт, където и да сте.

Надстройте управлението на климатика си с дистанционното управление за подмяна RG35B BGE.Кажете сбогом на сложното програмиране и се насладете на караница operation.to се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или нужда от помощ.

Спецификации:

Материал: ABS

за Midea RG35B-BGE RG35B/BGE RG35B/BGCE RG35A1/BGEF RG35C/BGE RG35A/BGEF RG35A4 C EF RG35CB/BGCE RG35B C E RG35C C E RG35A 2 C EF

Пакетът включва:

1PC дистанционно управление

Бележка:

Няма пакет за продажба на дребно.

Моля, позволете грешка от 0-1 см поради ръчно измерване.pls уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви!

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Безжична комуникация: IR
  • Употреба: климатик

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти