Карикатура плюшени тъкан кутия притежателя кола карикатура плодове плюшени тъкан покритие кола тъкан притежателя висящи карикатура плодове салфетка тъкан кутия

16.83лв. 33.66лв.

(0 Коментари)

SKU: g3342



Добави в желания

Търсите забавен начин да държите тъканите под ръка в колата си? Нашият сладък държач за плюшена тъкан с форма на плод е идеален за вас! Изработен от висококачествени материали и проектиран да спести място, той е издръжлив, лесен за нанасяне и идеален за деца, любители и семейства.

Спецификации:

Име на продукта:Плюшен държач за тъкани

за кола Материал на продукта: къс плюш, PP памук

Метод на монтаж: монтаж

на крепежни елементи Тегло на продукта: около 120g

Размер продукта: приблизително 24x20cm / 9.44x7.87inch

Списък с продукти:

1 * Плюшен държач за

тъкани за кола Бележки:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на продукта може да е малко по-различен от картината.

Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-3 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Fun Допълнение: Сладкият дизайн добавя забавно и цветно докосване до вашето шофиране.Подобрете външния вид на интериора на колата си с нашия сладък и анимационен плюшен държач за тъкани за автомобили, проектиран в жизнена плодова форма.

2.Намалете бъркотията: Закачете нашия плюшен държач за тъкани на колата на седалката си и никога повече не се борете за тъкани. Компактният му размер спестява ценно пространство във вашия автомобил.

3.Изключителен материал: Потопете се в плюшения и PP памучен материал на този държач за автомобилни тъкани, който е не само издръжлив, но и дава ненадминат комфорт и луксозно усещане.

4.Опростено прикрепване: Отличаващ се с бърза и лесна инсталация, нашият плюшен държач за тъкани за кола може да бъде прикрепен към всяко столче за кола или облегалка за глава за секунди. Гладкият дизайн на ципа позволява лесна подмяна на хартиени кърпи, когато е необходимо.

5.Новогодишен подарък: Повдигнете усещането на колата си с този плюшен държач за тъкани за кола. Той е едновременно уютен и удобен, добавяйки нотка на лукс и лесни за достигане тъкани.Това прави перфектен коледен подарък за деца, любовници и семейства.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Разположение: Тип сенник
  • Материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти