котешки чанти Вентилирани домашни любимци Туризъм Носене на раница Сгъваема дишаща мрежа Travel Carrier Вентилиран домашен любимец Туризъм Носене на раница

20.97лв. 41.94лв.

(0 Коментари)

SKU: g339787



Добави в желания

Bulle t Точка s:

1.Optimum Pet Comfort: Нашата раница за котки осигурява благоприятна за кожата и уютна среда за любимия ви домашен любимец. Меката и дишаща материя осигурява оптимален комфорт и дишаемост, за да поддържа косматия ви приятел спокоен и щастлив. А функцията за неизбледняване го поддържа да изглежда добре поддържан и жизнен за дълго време.

2.Pet Travel Made Easy: Сближете ги с нашата раница за котки, предназначена за ежедневна употреба и приключения през уикенда. Тя осигурява удобен начин да вземете домашния си любимец с вас, където и да отидете.

3.Релаксация на домашни любимци: Осигурете на котката си удобно и без стрес пътуване в нашата раница за котки. Страничният дишащ дизайн позволява на добре поддържания въздух да циркулира, предотвратявайки задух, докато просторният интериор позволява на вашия домашен любимец да се движи. Със своите дишащи мрежести повърхности, вашият космат приятел ще остане хладен дори през лятото, което прави пътуванията на открито възхитително преживяване.

4.Pet Safety First: Раницата за котки има иновативен дизайн, устойчив на бягство, с еластична шия, регулируема презрамка и предпазна катарама, която предотвратява бягството на вашите домашни любимци, като същевременно гарантира техния комфорт. Идеален за различни височини и типове тяло, той също така се удвоява като раница за куче, без страх от удушаване на врата.

5.Wide Обхват на приложение: Чантите за домашни любимци са идеални за ежедневни разходки, приключения през уикенда, ветеринарни болници, ваксинации, излети и др. За тези, които харесват или трябва да донесат домашни любимци, това ще бъде добър избор.

Подробности:

Вземете косматия си приятел в движение с лекота, като използвате нашата мека и дишаща раница за кучета. Изработена от издръжлива, машинно переща се материя, тази преносима чанта за домашни любимци осигурява достатъчен въздушен поток за вашия домашен любимец и няма да удуши врата му. Перфектен за туризъм или екскурзии из града.

Спецификация:

1. Име на продукта: Котешка раница

2. Материал: платно, нетъкан текстил, полиестерен плат

3. Размер на продукта (около):

4. M: 19.5 * 33 * 5cm / 7.677 * 12.99 * 1.96in, подходящ за домашни любимци в рамките на 3KG

5. L: 22.5 * 37 * 5cm / 8.85 * 14.56 * 1.96in, подходящ за 3.5-5KG домашни любимци

6. XL: 25 * 41.5 * 5cm / 9.84 * 16.33 * 1.96in, подходящ за 5-7.5KG домашни любимци

7. Приложимо за всички възрастови котки

Опаковъчен списък:

Котешка раница * 1

Бележка:

1. Поради различното осветление и настройките на екрана, цветовете на елементите могат да се различават леко от снимките.

2. Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Подробна информация за продукта
  • Тип затваряне: STRING
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: FIBER
  • Тип: котки
  • Тип артикул: Раници

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти