8Pcs мебели крака от неръждаема стомана кабинет крак кръг регулируеми крак маса крак мебели крака крак за бюро диван

41.75лв.

(0 Коментари)

SKU: g35179



Добави в желания

8Pcs мебели крака от неръждаема стомана кабинет крак кръг регулируеми крака маса крак мебели крака крак за бюро диван [неръждаема стомана материал] Регулируеми кабинета крака са изработени от висококачествена четка неръждаема стомана. Безопасен и екологичен, без ръжда, висока носимоспособност, не е лесен за деформиране, безопасен и издръжлив и може да се използва дълго време.

[Регулируема височина] Уникален дизайн с регулируема височина, просто лесно чрез завъртане на черните подложки за крака. Въртящият се дизайн на регулиране получава по-голяма адаптивност и стабилност, а регулируемата височина е 0-15 мм.

[включва] Вие ще получите 8pcs регулируеми крака шкаф, идва с 32 трайни монтажни винтове за вашия перфектен монтаж.

[Кръгли крака] Кръглите крака носят добра стабилност, а подовият планер предпазва пода ви от надраскване, перфектна защита за вашите мебели и подове.

[Широко приложение] Краката на шкафа от неръждаема стомана имат висока товароносимост, идеални за маси, барове за закуска, бюра, мебели "Направи си сам", шкафове и др. Те използват полирана изработка, за да направят мебелите ви да изглеждат по-красиви.

Размер:5 x 5 x 6 cm

Материал: неръждаема стомана

цвят: черен + сребрист

Съдържание на пакета:

8 * Регулируеми крака за мебели

от неръждаема стомана 32 * Монтажни винтове

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти