1 Комплект яка за бягане на домашни любимци Лека яка за обучение на домашни любимци Привличаща погледа голяма кучешка пешеходна яка каишка Подходящ за открито

6.53лв. 9.44лв.

(0 Коментари)

SKU: g35681



Добави в желания

Важна информация

Материал: найлон

Размер на опаковката:

Размер: S, дължина на въжето: 120cm / 47.2", ширина на яката: 2cm / 0.8", обиколка на врата: 15cm-26cm / 5.9 "-10.2" (прибл.)

Размер: M, дължина на въжето: 120cm / 47.2", ширина на яката: 2cm / 0.8 ", обиколка на врата: 22cm-32cm / 8.7 "-12.6" (прибл.)

Размер: L, дължина на въжето: 120cm / 47.2", ширина на яката: 2cm / 0.8", обиколка на врата: 27cm-40cm / 10.6 "-15.7" (прибл.)

Преглед:

Проектиран с лък-възел, изкуствена перла и мини звънчета, този домашен любимец яка ще направи вашия домашен любимец котка по-очарователен и очарователен в тълпата, и ходене по улицата има висок процент на връщане глави. Яката за домашни любимци е напълно подходяща за повечето домашни любимци, тъй като обиколката на тази яка за домашни любимци може да се регулира свободно и лесно според действителните нужди.

Супер мекото, устойчиво на разкъсване и износоустойчиво тягово въже е по-удобно за хващане и ви носи повече удобство за контрол и ръководство на вашето домашно куче.

Изработена е от висококачествен найлонов материал.

Има 3 различни размера, от които можете да избирате.

Този продукт е подходящ за кученца, малки кучета и други малки домашни любимци за носене.

Бележка:

Моля, обърнете се към нашата таблица с размери и изберете правилния размер. Поради разликата в настройките на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

Спецификации:

Характеристики: Привличащи вниманието, устойчиви на разкъсване, дълготрайни

Цвят: Бял, Черен

Съдържание на пакета:

1 x Pet Collar 1 x Тягово въже

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Характеристика: Скъпоценен камък
  • Име на марката: SANWOOD

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти