Бананови щепсели за високоговорители 2MM щифт позлатени щепсели за високоговорители Бърз аудио жак без заваряване Свържете се за видео приемник Домашно кино

3.93лв. 5.78лв.

(0 Коментари)

SKU: g359239



Добави в желания

Тези бананови щепсели са изработени с висококачествен меден материал, който осигурява стабилен звуков изход и предавателни ефекти. Оборудвани с интерфейс за бананов щепсел, тези щепсели премахват необходимостта от досадни заваръчни операции. Те осигуряват стабилността и високата вярност на аудио предаването, което ги прави идеални за аудио ентусиасти.

Спецификация:

име: Банан аудио щепсел (случаен цвят)

Цвят: случаен цвят

Материал: мед

Свойства: аудио щепсел

Нето тегло: около 10g

Тегло с опаковка: около 10g

Размер на продукта: (прибл.) 14 * 10 * 1 см / 5.51 * 3.94 * 0.39 инча

Опаковъчен списък:

1 x Бананов аудио щепсел (произволен цвят)

Бележка:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката. Благодаря!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерването от 1-3см.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Reliable и издръжлив: С отлични медни материали и защита от ръжда, този високоговорител тел банан щепсел обещава дълготрайна производителност и надеждно аудио предаване. Постигнете ясен, висококачествен звук, който няма да се провали.

2.2MM Pin Plug Designe: Благодарение на усъвършенствания дизайн на 2MM щифт, нашите бананови щепсели улесняват надеждната връзка за изключителен изход с качество на звука и ефект на предаване. Безпроблемната и бърза връзка ги прави идеални за използване с широка гама усилвателно аудио и високоговорително оборудване.

3.Безпроблемна настройка: Подобрете аудио настройката си без усилие с тези бананови щепсели, които лесно се свързват с всяко аудио оборудване с интерфейс за бананов щепсел. Насладете се на бързо и надеждно включване и изключване за непрекъснато аудио удоволствие.

4.Лесен за използване: Опростете аудио настройката си с нашите бананови щепсели без заваряване. Дизайнът прави по-удобно за потребителите да инсталират и заменят щепселите без досадни заваръчни операции.

5.Подобрена яснота на звука: Тези бананови щепсели ви позволяват да се насладите на отлично аудио изживяване, като осигурите стабилността и високата точност на аудио предаването. Те са практични и специално проектирани за кабели за високоговорители.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 10g
  • Напрежение: 12V
  • Име на марката: Ai CAR FUN
  • Размер на артикула: AS ПОКАЖИ
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: Мед
  • Име на модела: 2MM високоговорител тел банан щепсел
  • Тип артикул: Кабели, Адаптери и гнезда
  • Специални характеристики: 2MM високоговорител тел банан щепсел
  • Out Power: AS ПОКАЖИ

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти