RF WiFi Smart Touch Light Switch US 1/2/3/4 Gang Two Метод на окабеляване Tuya Smart Life Control Via Alexa Google Home Яндекс Алис

19.16лв. 38.33лв.

(0 Коментари)

SKU: g36135



Добави в желания

RF WiFi интелигентен сензорен светлинен превключвател US 1/2/3/4 банда две метод на окабеляване Tuya интелигентен контрол на живота чрез Alexa Google Home Yandex Алис

Pruduct Размер: 86 * 86 * 34mm (стандарт на ЕС), Размер: 120 * 72 * 34mm (US стандарт)

Описание:

【ДВА метода на окабеляване】Поддръжка на неутрална система и без неутрална система. Поддържайте система за единичен огън, но имате нужда от кондензатор, когато използвате система No Neutral. (Кондензаторът е включен.)

【Четири метода за управление】APP контрол гласов контрол 433 MHZ RF безжичен превключвател сензорен контрол

【Wi-Fi директна връзка】Не се изисква шлюзов хъб, просто го инсталирайте и го използвайте. Директно се свържете с интернет, можете да контролирате с мобилния си телефон, за да реализирате интелигентен живот. (Нуждаете се от 2.4GHZ)

【APP дистанционно управление】 Tuya или интелигентен живот APP може да се използва за дистанционно управление на включването и изключването.Можете да видите отвореното или затвореното състояние на превключвателите от APP и да го контролирате, когато сте далеч от дома.

【Връзка с други смарт устройства】Тя може да бъде свързана с други интелигентни устройства, за да реализира удобен интелигентен живот заедно. Домашният режим може да бъде създаден и свързан с други интелигентни устройства, за да отвори автоматично светлината веднага щом се приберете вкъщи.

【Поддръжка на контрол на гласовите високоговорители】Превключвателят е съвместим с Alexa и Google Home Assistant, което ви позволява да използвате интелигентния превключвател за гласово управление, за да включите / изключите.

【Тайминг】Интелигентният превключвател се включва и изключва автоматично в даден момент чрез функцията на таймера. Изберете времето, в което искате да се събудите, автоматично отворете светлината, за да можете лесно да влезете в деня; Изберете часа, в който искате да затворите светлината.

【Share】Контролният превключвател може да бъде споделен с членовете на семейството.

【SENSITIVE TOUCH CONTROL】Сензорният екран от закалено стъкло на този интелигентен превключвател е чувствителен към докосването на контрола, първокласният издръжлив стъклен материал осигурява до 20 милиона сензорни фигури чрез нашите строги тестове. Той е водоустойчив, влагоустойчив, устойчив на драскотини.

【ЛЕСНА НАСТРОЙКА】Сканирайте QR кода на ръководството за потребителя Изтеглете приложението Smart life / TUYA APP или изтеглете от App Store или Google Play Store и свържете мобилното си устройство към вашата 2.4 GHz Wi-Fi мрежа, за да намерите ключа за осветление, след което можете да включите светлините или да управлявате други електрически устройства с лекота.

Спецификации:

Подробна информация за продукта
  • Съвместимост: Всички съвместими
  • Оборудван с камера: No
  • Гласов контрол: Alexa Google Home Яндекс Алис
  • Състояние на събранието: Готов за тръгване
  • Произход: континентален Китай
  • APP Control: tuya интелигентен живот
  • Поддръжка: RF 433MHZ и WiFi
  • Метод на комуникация: Wi-Fi
  • Име на марката: CoRui

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти