Електронен цифров брояч на пръсти Брояч на молитвени инструменти за релаксация Подаръци Декомпресионно устройство за ислямски вярващи D0UA

5.17лв. 7.17лв.

(0 Коментари)

SKU: g37233



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Направете броенето на молитвите си без усилие с осветения ръчен брояч на мъниста. Изработен от висококачествен ABS материал, този издръжлив брояч е предназначен да опрости вашата молитвена рутина.

Светещият ръчен брояч на мъниста е универсален аксесоар, подходящ за различни поводи и настройки. Независимо дали сте у дома, в църквата или навън, този компактен и лек брояч е идеален за всички ваши нужди за броене.

Подходящ за хора, практикуващи католицизъм или други религии, които изискват използването на мъниста, осветеният ръчен брояч на мъниста осигурява точно броене на молитвите. Това е основен инструмент за благочестивите вярващи, които търсят по-организирана молитвена рутина.

Включете осветения ръчен брояч на мъниста в ежедневните си молитви, за да останете Неговият малък размер и лек дизайн го правят удобен за използване във всяка молитвена обстановка, независимо дали е у дома, в църквата или по време на вашите духовни практики.

Издръжливост и практичност с ръчния брояч на светещи мъниста. Този светодиоден брояч е не само функционален инструмент за записване на вашите молитви, но и стилен аксесоар, който допълва вашата вяра.

Спецификации:

Материал: ABS

Размер: Прибл.10x4cm / 3.93x1.57inch

Цвят: червено / кафяво / бяло / черно / синьо

Въвеждане

Пакетът включва:

1x цифров брояч

Бележка:

(1). Моля, позволете грешки от 1-2 см, дължащи се на ръчно измерване, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

(2).Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на артикула.

Благодаря за разбирането.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Екран
  • Име на марката: DNVYUAX

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти