2PCS Adventure Archive Box,Кутия за колекционер на спомени,Кутия за сянка за билети,Кутия за съхранение на билети,Пощенски картички,Сувенири Трайни

46.29лв. 57.87лв.

(0 Коментари)

SKU: g373362



Добави в желания

[Adventure Archive Box]Поддържайте приключенските си спомени живи с нашата кутия за приключенски сенки.Тази кутия за показване на билети е идеалният спомен за всички ваши сувенири за пътуване и билети. Със своята здрава конструкция и просторни отделения, това е чудесен начин да организирате и покажете колекцията си. Независимо дали сте филмов или концертен ентусиаст, или просто любител на пътуванията, нашата Adventure Shadow Box е задължителна за всеки колекционер на билети.

[Сянка кутия творчески дизайн] Направете пътуване надолу по алеята на паметта с нашия Adventure Keepsake Box.This билет мъниче притежателя е предназначен да запази и покаже вашите скъпоценни спомени. Тази кутия за приключенски сувенири е не само издръжлива, но и стилна, отличаваща се с елегантен дизайн, който допълва всеки домашен декор.

[Приключенски билет памет кутия] Покажете страстта си към приключенията с нашата кутия за показване на сенки за приключения.Тази кутия за сенки за билети за кино е предназначена да рамкира вашите скъпи спомени и да ги превърне в произведение на изкуството. Отличаващ се с модерен и елегантен дизайн, той добавя нотка елегантност към всяко пространство.

[Приключенски билет мъниче дисплей] Организирайте и запазете приключенските си спомени с нашия Ticket Shadow Box Organizer.Тази кутия за сувенири за приключения е идеалното решение за съхраняване на вашите билети на едно място. Можете лесно да подредите и покажете билетите си, създавайки уникален и персонализиран дисплей. Изработена от първокласни материали, тази кутия за приключенски билети е не само здрава, но и естетически приятна, което я прави чудесно допълнение към всеки домашен декор.

[Сянка кутия-творчески дизайн] Уловете същността на вашите приключения с нашия Adventure Ticket Shadow Memory Box.This билет сянка кутия рамка е предназначена да капсулира вашите спомени за пътуване и да ги пазят в безопасност за години напред.Със своя уникален дизайн и висококачествена конструкция, това е идеалният начин да покажете любимите си билети и да преживеете отново тези специални моменти.

Цвят: черно + бяло

Материал: Дърво + акрил

Размер: Прибл. 20 x 20 x 4.5cm + 30 x 30 x 4.5cm

Съдържание на пакета:

2 x Приключенски архив кутия

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти