Hamster Играчка Направи си сам Златна мечка Консумативи за домашни любимци PVC движение колело люлка люлка гнездо слайд малка сграда Златна мечка жилища гнездо

20.68лв. 41.38лв.

(0 Коментари)

SKU: g377181



Добави в желания

Добре дошли в HI GOGO Pet Shop

1. Следвайте ни, за да имате ексклузивни отстъпки и купони

2. Фабрика директни продажби, ако искате да продавате нашите продукти, свържете се с нас, ние имаме VIP-SALES да се погрижи за всички ваши поръчки

3. Ако имате въпроси относно продуктите, можете да се свържете с нас по всяко време

Обратна връзка

1.Имате 7 дни, за да се свържете с нас и 30 дни, за да го върнете от датата, на която е получен. Ако този артикул е във ваше притежание повече от 7 дни, той се счита за използван и ние няма да ви издадем възстановяване или замяна. Няма изключения! Разходите за доставка се поемат както от продавача, така и от купувача наполовина.

2.Всички върнати артикули ТРЯБВА да са в оригиналната опаковка и ТРЯБВА да ни предоставите номера за проследяване на доставката, конкретната причина за връщането и вашето po#.

3.Ние ще възстановим ВАШАТА ПЪЛНА ПЕЧЕЛИВША СУМА НА ОФЕРТАТА, при получаване на артикула в първоначалното му състояние и опаковка с включени всички компоненти и аксесоари, СЛЕД като КУПУВАЧЪТ и Продавачът анулират транзакцията от Gyomro.eu.OR, можете да изберете да имате замяна.

4.По-долу ситуацията не подкрепя политиката за възстановяване:

1) Клиентите поръчват грешни продукти.

2) Продукти, повредени изкуствено от клиенти

3) Липсващи части от клиентите

Връщане

1.Вашата обратна връзка е много важна за нас, искрено ви каним да ни оставите 5-звездна положителна обратна връзка, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.

2.Това е най-голямата мотивация за нас да станем по-силни и да предоставим по-добри нови елементи. Благодаря ви за подкрепата.

3.Ако имате някакви проблеми с нашите артикули или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди да оставите отрицателна обратна връзка. Ние ще ви

дадем най-доброто решение, комуникацията може да реши всичко.

Подробна информация за продукта
  • CN: Zhejiang
  • Материал: Дърво
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти