Настолен държач за телефон Стойка за мобилен телефон Държач за настолни компютри Регулируем преносим телефон Люлка Аксесоари за телефони за поддръжка на смартфони

17.46лв. 34.90лв.

(0 Коментари)

SKU: g380147



Добави в желания

Точки:

1. 360Rotation: Ъгълът на държача на настолния телефон може да се регулира свободно, 360позициониране на въртене, регулируема височина, удобно потребителско изживяване. Можете да регулирате ъгъла му по всяко време.

2. Износоустойчиви материали: Въртящата се стойка за държач за телефон е изработена от устойчиви на износване материали от алуминиева сплав, които се характеризират с устойчивост на износване. Грубият външен вид няма да повлияе на използването му.

3. Лесен за използване: Стойката за телефон на бюрото може да се сгъва и съхранява и е лесна за инсталиране. Тя не е обемиста и заема малко място. Тя няма да увеличи тежестта ви за пътуване и е компактна и преносима.

4. Силикон против приплъзване: Триъгълната опора за гърба и силиконовата подложка против плъзгане на бюрото за държач за мобилен телефон предпазват телефона от падане от високи места и предпазват земята.

5. Двойна носеща конструкция: Нашата ротационна стойка за телефон е триъгълна структура като цяло.От математическа гледна точка триъгълникът е най-стабилната форма, така че тази скоба също има силна стабилност.

Функции:

1. Материал: алуминиева сплав

2. Цвят: Черен

3. Размер продукта: 6.7 * 11.5 * 17cm / 2.64 * 4.53 * 6.69in

4. Тегло на продукта: 200g

Опаковъчен списък:

1 * Въртяща се стойка за държач за телефон

Подробна информация за продукта
  • Тип: Държач за бюро
  • Има високоговорител: No
  • Зарядно устройство: No
  • Номер на модела: Държач за настолен телефон
  • Произход: континентален Китай
  • Характеристики: Няма функции

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти