Комплект ръчна спирачка за кола Капак на предавката Капак на ръчната спирачка Защитен E-спирачен ръкав Удобна за кожата предавка Интериорна декорация

7.27лв. 14.56лв.

(0 Коментари)

SKU: g3808



Добави в желания

Защитете ръчната спирачка на автомобила си с нашия капак за ръчна спирачка за кола в анимационен стил.Изработен от топли и издръжливи материали, този капак е идеален за превозни средства от всякакъв тип. Магическият стикер позволява лесен монтаж и спомага за удължаване на експлоатационния живот на ръчната спирачка. Кажете сбогом на студените ръце и здравей на очарователното докосване до интериора на вашия автомобил!

Водещи символи:

1. Универсални приложения: Повишете стила на автомобила си за минути с нашия капак на спирачката. Перфектен за широка гама от превозни средства, включително камиони, седани, пикапи и автоматични автомобили. Този универсален аксесоар може да бъде инсталиран без никакви инструменти или модификации.

2. Лесен монтаж: С магическия стикер и еластичното лепило можете лесно да монтирате капака на спирачката e на дръжката на спирачката на автомобила си. Без подхлъзване или разхлабване, само няколко секунди лесен и бърз монтаж.

3. Превъзходен материал: Почувствайте превъзходната мекота на нашия капак на спирачката, направен с добър плюшен материал. Поддържайте ръчната си спирачка суха и удобна през всички сезони, плюс нейната щадяща кожата функция осигурява уютно докосване. Ще се влюбите в шофирането с този допълнителен комфорт!

4. Подобрена защита: Със защитен дизайн, който покрива ръчната спирачка, този спирачен капак може ефективно да предпази ръчната спирачка от надраскване и износване, като удължи експлоатационния й живот и повиши безопасността при шофиране.

5. Сладък поглед: Прегърнете страстта си към коргитата с тази забавна и странна корица на спирачката в анимационен стил корги форма на задника. Очарователният му външен вид ще добави топлина и хумор към вашето шофиране, като същевременно ще направи страхотен подарък за любителите на корги в живота ви.

Спецификация:

1. Име на продукта: Ръкав за ръчна спирачка

за кола 2. Материал на продукта: Плюш

Опаковъчен списък:

1 * Втулка на ръчната спирачка на автомобила Бележки: 1. Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, може да има разлика в цвета на продукта, моля, разберете. 2. Поради ръчно измерване може да има грешка в размера на продукта.

Подробна информация за продукта
  • Височина на елемента: 5cm
  • Име на модела: E спирачен капак
  • Година: 2023
  • Ширина на елемента: 5cm
  • Произход: континентален Китай
  • Тегло на артикула: 50g
  • Дължина на елемента: 10cm
  • Тип артикул: Нашийници за превключване на предавките
  • Тип материал: Плюш
  • Сертифициране за външно изпитване: ce

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти