433MHz RF предавател Универсален безжичен превключвател за дистанционно управление DC 12V 10A приемник модул за алармена система против кражба

9.67лв. 11.37лв.

(0 Коментари)

SKU: g38207



Добави в желания

Характеристики: 100% нов и високо качество.

Три изходни режима на работа за избор. Безопасен и гъвкав за работа и монтаж

Широко използване в къща, мол, електромобил, автомобили, мотоциклет против кражба алармена система или други системи

за контрол Специфицирани като предпочитани компоненти в гараж с дистанционно управление, ролетна завеса, брави за врати, дистанционно наблюдение, телеметрия, индустриално управление и безжична аларма

за сигурност Спецификации:

Работно напрежение: DC 12V

Работен ток: ≤ 6mA

Работна честота: 433MHz

Работна температура: -40 до + 80°C

Чувствителност на приемника: ≥-105dbm

Изходно напрежение: DC

Изходен ток: ≤ 10A

Код: Код за обучение. (бутам / незаключен, интер-заключване / заключен, автоматично заключване / автоматично заключване)

Изходен работен начин:

Jog /Non-locked: Натиснете бутона работи / и разхлабете пръста си на същия бутон е стоп / изключен. (Смяната на канала се нуждае от бутон за дистанционно управление)

Автоматично заключване: Натиснете един бутон за един път работи / включва и натиснете същия бутон е стоп / изключен. (Смяната на канала се нуждае от бутон за дистанционно управление)

Интер-заключване / заключено: Натиснете бутон работи / на и натиснете друг бутон е стоп / изключен. (Смяната на канала се нуждае от 2 бутона за дистанционно управление)

Метод на учене и премахване:

1. Метод на обучение: Натиснете кода за обучение за 3 секунди. Индикаторът ще бъде изключен и след това разхлабете пръста си, натиснете който и да е бутон на дистанционното управление, за да предадете сигнал, индикаторът мига 3 пъти и след това нормално, което означава, че го научавате успешно.

2. Премахване / чист метод: Натиснете бутона за обучение около 8 секунди, индикаторът ще бъде от изключване до включване през цялото време, това означава, че информацията, която съхранявате, е премахната успешно.

Материал: ПХБ + пластмаса + метал

цвят: черен

Съдържание на пакета:

1 x дистанционно управление

1 x приемник

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Метод на комуникация: Bluetooth-съвместим
  • Име на марката: FGHGF

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти