Малък номер на номер и буквено клеймо Линия Подвижен печат Колело за набиране Сменяемо цифрово пощенско клеймо Печат "Направи си сам" Дата Stamper

2.73лв. 4.33лв.

(0 Коментари)

SKU: g38324



Добави в желания

Представяме ви нашия ефективен и безопасен азбучен ролков печат, идеален за настройка на датата и широко приложим. Кажете сбогом на размазания почерк, тъй като нашият печат гарантира не само чисти, но и надеждни отпечатъци всеки път. Надстройте играта си за щамповане с нашия азбучен ролков печат!

Материал на продукта: дърво + желязо + гума

Тегло на продукта: 50 грама

Размер продукта:

Размер: 8.5 * 3.2cm (с изключение на основата)

Размер: 8.5 * 3.2cm (с изключение на основата)

Списък:

ролково колело дата печат*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Seamless Настройка на датата: Надстройте ежедневието си с нашите ролкови печати с цифри. След бързо накисване, навийте върху мастилената дъска и без усилие регулирайте датата с ролки. Изживейте прости и удобни операции, както никога досега!

2.Бърз и ефективен печат: С този цифров ролков печат можете да отпечатате няколко номера и дати едновременно с висока скорост и точност, спестявайки ви време и усилия.

3.Reliable за дългосрочна употреба: Изработени от здрав, еластичен гумен материал, нашите ролкови печати с цифрен номер гарантират издръжливост и безопасност. Тези печати са изградени така, че да издържат и могат да се използват за различни приложения без никакви притеснения от повреда.

4.Подобрена четливост на датата: Поддържайте записите си ясни и точни с този цифров номер ролков печат. Ръкописният текст няма да бъде размазан и шрифтовете няма да се разширяват след накисване, което гарантира печат без зацапване. Насладете се на безпроблемно и ясно маркиране на датата всеки път.

5.Must-Have за бизнеса: Осигурете безпроблемни операции с нашия универсален цифров номер ролков печат.Перфектен за бизнес печати, печати за дата и етикетиране на различни материали, включително хартия, стъкло, метал и дърво.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти