K&F Концептуален адаптер за обектив с байонет Exakta към Fujifilm Fuji X S10 XT200 XPro3 XT4 X-M2 X-E1 X-A2

69.01лв. 86.26лв.

(0 Коментари)

SKU: g389019



Добави в желания

EXA-FX

K&F Concept е доставчик на усъвършенствани фотографски решения на едно гише. K&F Concept е специализирана в проектирането, проучването, производството и маркетинга на фотографски аксесоари. K&F се ангажира да създава професионални и иновативни продукти, подкрепени от приятелски, отзивчиви услуги, за да зарадва нашите изтъкнати клиенти по целия свят.

Подходящ за:

Обектив за монтиране на

Exakta Fujifilm Fuji X S10 XT200 XPro3 XT4 X-M2 X-E1 X-A2 камера

Бележка:

Ако на фотоапарата е посочено "обективът не е правилно инсталиран", моля, променете настройките на менюто на фотоапарата.

Обикновено се нарича освобождаване на затвора обективът не е инсталиран", можете да промените настройките, за да позволите. Обърнете се конкретно към ръководството на камерата.

Въпреки че обективът ще се побере физически, автоматичната диафрагма, автоматичното фокусиране или други функции няма да работят, докато използвате този адаптер. В пръстена на адаптера няма електрически контакти.Пълна ръчна работа, ръчен фокус, ръчно регулиране на ириса може да се постигне с ръчно излагане на тялото, експозиция с приоритет на блендата. В този случай ще трябва да се използва "стоп-даун режим" при измерване, тъй като обективът няма възможност да контролира блендата си от тялото на фотоапарата. Можете да снимате в ръчен или приоритетен режим на блендата.Преди употреба задайте менюто на камерата: "Снимайте без обектив".

Подробна информация за продукта
  • Тип фокус: Ръчно фокусиране
  • съвместима марка: FUJI
  • Тип адаптери за обектив: Адаптери за обективи
  • Номер на модела: EXA-FX
  • Име на марката: K&F КОНЦЕПЦИЯ
  • Автоматично фокусиране на видео: no
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти