3G WCDMA в реално време водоустойчив мини gsm gprs превозно средство кола GPS тракер за мотоциклет автомобил

59.60лв.

(0 Коментари)

SKU: g391894



Добави в желания

A в реално време GPS тракер, който hardwires директно във вашия автомобил, за дискретно, дългосрочно проследяване. Никога не се притеснявайте или се чудите again.keeping ви незабавно в знае само с едно кликване на вашия компютър, таблет или смартфон. Можете също така да проследявате неограничен брой устройства под един акаунт.

GPS тракер за превозни средства. Без месечна такса! Никакъв договор! Quad Band 850/900/1800/1900Mhz може да работи в световен мащаб Anti theif шокова аларма за откриване на вибрации: когато паркингите на превозните средства не се движат, вграденият вибрационен сензор ще се активира за откриване на вибрации, ако има вибрации, GPS тракерът ще изпрати шокова аларма до телефонния номер на собственика на автомобила и на платформата. Вградена високочувствителна GPS &GSM антена, мини размер, лесен за скриване Наблюдавайте активността на шофиране със 100% точност (местоположение, посока, скорост и др.) с помощта на Google Maps, за да можете винаги да намирате шофьорите на автопарка си.GPS/GPRS/GSM/SMS Позициониране и проследяване: SMS проследяване на мобилен телефон с връзка Google Maps; GPRS проследяване на webiste и мобилни приложения Прегледайте маршрутите за шофиране с GPS проследяване, задайте геоогради около важни места на водача (работна площадка или зони с ограничен достъп) и знайте кога превозното средство се използва с устройството за проследяване на превозни средства Ascend GPS. Безплатното приложение за мобилен телефон с сигнали за PUSH NOTIFICATION в реално време ви позволява да наблюдавате всяка промяна в автомобила. Различни видове сигнали: Гео-ограда, аларма за превишаване на скоростта, аларма за изключване на основното захранване, откриване на ACC

GPS платформа

Потърсете "iTracksafe plus" в Apple App Store&Google Pla Store .

Или Сканирайте QR кода, за да инсталирате приложенията на

мобилния си телефон.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ С ПОМОЩТА НА GOOGLE КАРТИ

Google Карти с активиран сателит улеснява преглеждането на местоположения, адреси и маршрути направо в приложението

История Възпроизвеждане

на маршрут Преглед на историята пътуване направо в приложенията и уебсайта.

GEOFENCING НАСТРОЙКИ И СИГНАЛИ

Лесно е да настроите и планирате геоограда и да получавате незабавни сигнали всеки път, когато тракерът влезе или напусне зоната, която сте определили.

Ще разберете момента, в който любимият ви човек излезе извън "безопасната" зона

АЛАРМА

ПРОТИВ КРАЖБА Защитете колата си, като настроите аларма против кражба в приложението и получете известие, ако колата ви се управлява в рамките на този период от време.

Точка

Подробности

Работна температура

от -20° до 55° C

Работна влажност

5% до 95% Без кондензация

GSM чип

Четворна лента GSM 850/900/1800/1900Mhz

Подробна информация за продукта
  • Специална характеристика: Свързан с интернет
  • GPS модул: Да
  • Име на марката: itracksafe
  • Произход: континентален Китай
  • GPS тип: GPS тракер
  • Име на модела: MT1-3G

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти