Ролков кънки Протектор за защита на пръстите на краката Изкуствена кожа Сменящ се капак на пръстите Замяна на щит за обувки за оборудване за ролери Начинаещ

2.56лв. 4.25лв.

(1 Коментари)

SKU: g398668



Добави в желания

Описание:

Приложение и защита: Капачката на пръстите на ролковите кънки е подходяща главно за кънки с подвижни кънки за спиране на пръстите. На открито или на пързалката може да предотврати износването на кънките и да осигури защита на обувките.

Високо качество: Може да увеличи комфорта на пързаляне и да предпази обувките от износване на пода и удряне, като по този начин удължава експлоатационния живот на обувките.

Лесен за инсталиране: Капачката на пръстите на ролковите кънки е лесна за инсталиране на обувките. Дупката в горната част позволява на връзките на обувките да преминат, а дупката в долната част може да бъде удобно прикрепена към блока на пръстите, за да се предотврати движението му.

Издръжливост: Висококачествената PU кожа помага за подобряване на издръжливостта. Тези протектори за капачки на пръстите могат да защитят предната част на ботушите, която обикновено е частта, която лесно се надрасква.

Подходящ за начинаещи: Капачката на ролковите кънки е много подходяща за начинаещи. Той добавя отлична уникална защита към любимите ви кънки.

Спецификация:

Материал: изкуствена кожа

Таблица с размери:

18cmx5.5cm / 7.09inchx2.17inch

Пакетът включва:

1 парче предпазител за

пръсти Бележка:

Моля, позволете леки грешки поради ръчно измерване и различни монитори.

Подробна информация за продукта
  • Възраст: Универсален
  • Име на марката: Сунимикс
  • Материал: Изкуствена кожа
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Ролкови кънки Предпазители за пръсти Протектори
Анонимен

Специално, че е само 1 по принцип се пързаляш с 2 кънки

2023-10-11


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти