Pet Dog Bed Mat Защита на шийните прешлени Подвижна къща на закрито за малки средни големи кучета Легло Comfort Coft Pet Supplies

26.25лв. 52.51лв.

(0 Коментари)

SKU: g400210



Добави в желания

Нашето кучешко кучешко легло ще облекчи натиска и ще защити ставите, което го прави подходящо за всички видове подове. Плюс това, той е направен от висококачествени материали, които са безопасни и спасяват околната среда.

Спецификация:

Тип проект: Развъдник

за топли кучета Материал на продукта: зайче кадифе + гъба

Размер на продукта:

С-50 * 35 см / 19.69 * 13.78 инча

M-60 * 40cm / 23.62 * 15.75 инча

Приложим тип: универсален за котки и кучета

Списък на пакетите:

Подложка за кучешко легло*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Висококачествен материал: Дайте на вашия домашен любимец топла прегръдка с тази подложка за щайга за кучета, изработена от меко и уютно топло пухкаво усещане за удебелено зайче кадифе. Тази подложка е предназначена да осигури комфорт и топлина за вашия космат приятел, независимо дали спи, почива или играе в щайгата си.

2.Joint здраве: Нашата куче щайга подложка е предназначена за максимален комфорт с твърдата си гъба пълнеж, който има дълготрайна подкрепа.Това е идеалното решение за защита на ставите на вашия домашен любимец от натиск, като гарантира, че той се наслаждава на непрекъснат сън през цялата нощ.

3.Грижа за домашни любимци: Отнасяйте се към верния си спътник с удобен и подкрепящ сън на тази подложка за кучешка щайга. Ортопедичната пяна осигурява правилна грижа за гръбначния стълб и шията, а меката възглавница добавя допълнителен слой комфорт, гарантиращ, че вашият домашен любимец може да се наслаждава на спокойни и спокойни сънища.

4.Non-Skid Bottom: Изработена с оксфордска платнена основа, тази подложка за кучешка щайга създава неплъзгаща се повърхност, която остава поставена върху всяка настилка. Износоустойчивото дъно предпазва от ежедневно износване, осигурявайки дълготраен комфорт за вашия космат приятел.

5.Effortless Clean: С помощта на тази подложка за щайга за кучета с удобен дизайн с цип, можете лесно да я почистите и използвате повторно, намалявайки отпадъците и поддържайки домашния си любимец удобен.Неговият екологичен дизайн помага да се спаси околната среда, като същевременно осигурява уютно място за почивка на вашия космат приятел.

Подробна информация за продукта
  • CN: Фудзиен
  • Тип артикул: Одеяла за легло
  • Материал: Коприна
  • Произход: континентален Китай
  • Стил на пране: Ръчно пране

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти