3-4 инчов правоъгълен тръбопроводен контейнер Комплект колектори за дъждовна вода, PVC връзка, контейнер за колектор за вода за улуци Издръжлив

44.93лв. 76.15лв.

(0 Коментари)

SKU: g405007



Добави в желания

3-4 инчов правоъгълен контейнер за тръбопроводи Комплект колектори за дъждовна вода, PVC връзка, контейнер за колектор за вода за улуци Издръжлив

1. Подходящ размер: Подходящ за традиционните правоъгълни 3 x 4 инчови капкови тръби. Моля, измерете маркуча на капана, преди да закупите за по-добро изживяване.

2. Лесен за инсталиране: Системата за събиране на дъждовна вода е изработена от трайни материали и може да бъде боядисана. Моля, прочетете инструкциите или изображенията на уебсайта по време на инсталацията.

3. Универсален: Благодарение на инсталирането на нашата система за събиране на дъждовна вода, големи количества дъждовна вода се прехвърлят през водосточни тръби в съдовете за събиране (не са включени) за повторна употреба.

4. Събиране на вода: системите за събиране на дъждовна вода намаляват сметките за вода и пестят вода. Например, цветя и зеленчуци, измиване на автомобили, почистване на пода и др.

Цвят: Бял

Материал: Неръждаема стомана

Съдържание на пакета:

2 x 3-4 инчов правоъгълен контейнер за тръбопроводи Комплект

колектори за дъждовна вода Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти