Mini Cute Eraser Creative Eraser For Kids Gift Stationery Student Supplies

4.98лв. 7.21лв.

(0 Коментари)

SKU: g411436



Добави в желания

Характеристики:

Може да се използва като училищни пособия, може да се използва и като родители и учители за насърчаване на детските награди. Силни, издръжливи, ефективни и реалистично изглеждащи гумички за моливи, които децата ви ще обичат.

Живите цветове правят тези гумички практично, но очарователно допълнение към училищния комплект или кутията за домашна работа.

Мини гумата, проектирана в различни анимационни форми, е изработена от висококачествени и нетоксични материали и по този начин може да бъде в пряк контакт с кожата.

Всяко дете ще се радва да получи този сладък комплект гумички!, яркият цвят може да привлече вниманието на децата, Това е отличен забавен начин да помогнете на децата си да научат много герои с Cute Erasers Set.

ТОПЛИ СЪВЕТИ - Тъй като тези гумички са малки парченца, моля, обърнете внимание никога да не позволявате на децата си да ги поглъщат или хапят.

Спецификации:

100% нова марка и високо качество

Име на продукта: Eraaer

Материал: гума

Размер: Като картина

Стил: Случаен

Включен пакет:

1Box*Eraaer

Бележка:

Поради различния монитор и светлинен ефект, действителният цвят на елемента може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

Моля, простете 0.39in-1.18in измерване на отклонение поради ръчно измерване.

Поради дълга доставка, елементът може да се повреди при транзит, ако повредата на елемента, pls се свържете с нас първо непосредствено преди да оставите обратна връзка,

Благодарим Ви за разбирането

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: SD&HI
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти