Слънчеви очила за кучета UV защита Ветроупорни очила Облекло за очи за домашни любимци Средно голям Куче плуване Очила за кънки Аксесоари Консумативи за домашни любимци

6.62лв. 9.46лв.

(0 Коментари)

SKU: g416414



Добави в желания

Тези слънчеви очила за кучета са предназначени да предпазват очите на вашия космат приятел от щети, причинени от силна слънчева светлина и дъжд. Те имат регулируеми ремъци, за да паснат на всякакъв размер и форма на кучето, и предотвратяват образуването на водна мъгла върху лещите. Независимо дали се разхождате, карате колело или играете в парка, тези кучешки слънчеви очила са идеални за дейности на открито с вашето кученце.

Спецификация:

Обхват на обиколката на главата: приблизително 34-45,5 см / 13,4-17,9 инча

Диапазон на челюстта: приблизително 15-22.5cm / 5.9-8.9inch (неразтегнат регулируем диапазон)

Диаметър: приблизително 10 см / 3,9 инча

Ширина: приблизително 4 см / 1,6 инча

Подходящ за: малки кучета, светлочувствителни кучета

Използвайте сцена: дейности на открито, места със силна слънчева светлина

Функция: ветроупорна, прахоустойчива, дъждоустойчива, снежна, UV защита

Удобства: Лесен за носене, регулируема каишка, извита рамка, широко зрително поле, анти-мъгла дизайн

Списък на пакетите:

1 x Слънчеви очила

за кучета Вижте повече подробности за

продукта 1.Защитете очите на кучето: Тези слънчеви очила са специално проектирани, за да предпазват очите на кучето от сняг, дъжд, прах и вятър, като ги поддържат здрави и удобни.

2.Anti-UV: Нашите слънчеви очила за кучета предлагат удобен и стилен начин да предпазите очите на кучето си от увреждане. Те блокират повечето от UV лъчите, които могат да причинят проблеми с очите и да държат вятъра, праха и отломките далеч от очите.

3.С регулируеми презрамки: Тези слънчеви очила предпазват очите на кучето ви от прах, вятър и слънчеви отблясъци. Те имат регулируеми презрамки и извити рамки за лесно носене и монтаж. Вашето куче ще изглежда страхотно в тях.

4.Clear Vision: Тези слънчеви очила за кучета имат широко зрително поле и ясни лещи, които позволяват на кучето ви да вижда повече от света. Поради вентилирания си дизайн, те предотвратяват образуването на водна мъгла, осигурявайки комфорта и удовлетворението на вашето куче.

5.Многофункционални: Тези слънчеви очила за кучета са чудесни за езда на открито и шофиране с вашия стилен приятел. Те са подходящи за малки кучета и светлочувствителни кучета, които са изложени на силна слънчева светлина.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Полиестер
  • Тип артикул: Носачи за велосипеди

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти