Куче топка стартер интерактивен кученце домашен любимец донесе играчка тенис топка хвърляне машина за малки и средни кучета

131.36лв. 262.74лв.

(0 Коментари)

SKU: g416766



Добави в желания

Описание:

1. Това куче топка стартер може да предизвика интереса на кучето си и е най-добрият спътник за вашето куче, когато е сам вкъщи.

2. Може да се използва на закрито и на открито.

3. Той също така е оборудван с отделение за батерии, което може да се използва след инсталиране на батерията.

Спецификация:

Материал: ABS

Цвят: Оранжево бял

Размер 26 * 26 * 20 см / 10.24 * 10.24 * 7.87 инча

Опаковъчен списък:

1 * топка стартер

1* Адаптер

3 * топки

Вижте повече подробности за

продукта 1.Облекчете стреса на кучето: Като най-добрият спътник за кучета, когато са сами вкъщи, стартерът Dog Ball може да предизвика интереса на вашето куче. Той също така може да помогне на вашия домашен любимец да остане здрав и активен и да облекчи стреса, когато сте.

2.Различни приложения: Можете да използвате автоматичната пускова установка на закрито и на открито, това е автоматична пускова установка, която може да се използва както от куче, така и от собственик.

3.Разумен дизайн: Автоматичният стартер за топки е подходящ за вътрешни пространства с различни размери. Той има три различни диапазона от 3m, 6m и 9m (9.84 / 19.69 / 25.53 фута).

4.Използвайте просто: Можете да включите и използвате стартера за тенис топка за кучета, той идва със захранващ адаптер. Удобен за използване на открито, той е оборудван с отделение за батерии, което може да се използва, след като батерията е инсталирана.

5.Fit Dog: С 1 автоматичен хвърляч на топки, 1 захранващ адаптер и 3 малки топки за тенис, хвърлячът на кучешка топка е безопасен за употреба, пасва достатъчно добре на кучето ви, за да му даде тренировка.

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Автоматичен стартер за топки
  • Произход: континентален Китай
  • Задаване на тип: no
  • Тип: Кучета
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти