3D протектор за обектива на камерата ForNothing Phone2 Shatter доказателство филм против пръстови отпечатъци камера закалено стъкло защита аксесоари

5.23лв. 10.47лв.

(0 Коментари)

SKU: g417976



Добави в желания

Точки:

1.Durable защита: Изработени от диамант ниво твърдост и висока якост закалено стъкло, този фотоапарат обектив протектор филм може ефективно да предотврати драскотини и прах от увреждане на вашия Nothings Phone2 камера.

2.Пълна защита: С 8 слоя устойчив на надраскване и устойчив на счупване филм, този протектор на обектива на камерата осигурява пълно покритие на обектива и експлозии.

3.Ultra-ясна картина: Възстановете голата метална леща. Този филм за протектор на обектива на камерата е проектиран да запази оригиналната яснота и качество на вашия фотоапарат, без да влияе на фото ефекта. Той е лесен за инсталиране и премахване, оставяйки не resi дължи или мехурчета.

4.Split Lens Design: Този филм за протектор на обектива на камерата се отличава с разделен дизайн на обектива, който намалява смяната на обектива и го прави удобен за използване. Той също така предотвратява натрупването на прах около обектива, като поддържа фотоапарата ви чист и чист.

5.Лесна инсталация: С технологията за нано-адсорбция този филм за протектор на обектива на камерата приляга плътно и не оставя мехурчета върху обектива ви. Също така е лесно да се премахне, без да се оставя никаква дължима реси.

Описание:

Защитете обектива на фотоапарата си с нашия издръжлив и устойчив на надраскване филм! Насладете се на ултра ясни снимки и по-малко натрупване на прах около обектива. Лесният за инсталиране дизайн осигурява безпроблемно приложение.

Свойства:

1. Тип: Прозрачен филм

за обективи 2. Материал: закалено стъкло

3. Тип филм: преден филм

4. Характеристики на филма: висока разделителна способност, анти-пръстови отпечатъци

5. Приложими модели: За нищо Phone2

Опаковъчен лист:

2 бр * Обектив закалени филми

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Протектор за обектива на камерата на телефона

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти