ОВК адаптер кабел, ОВК инструменти клирънс и оборудване прекъсвач търсач аксесоар комплект, съвместим с RT310, RT250

16.52лв. 32.40лв.

(0 Коментари)

SKU: g420359



Добави в желания

Този тежкотоварен кабел е модернизиран с голям крокодилски клипс, който има силна сила на ухапване, за да подобри стабилността и безопасността на работата. Той може да бъде включен без сервизен електрически контакт. Това е необходим инструмент за обучение и комплект за ОВК.

Това е изход тестер, електрически тестер, напрежение тестер аксесоари. Надеждният комплект за намиране на прекъсвачи е идеалният аксесоар за вашия тракер

за прекъсвачи Тя може да замени работи 100 + Ft на кабел и сервизна мощност, Когато ОВК поддръжка, инженери могат директно да вземат енергия от разединител кутия, за да завършите работата.

Той има истински заземяващ проводник (GND) и алигаторна щипка от висококачествен материал, което гарантира нашата безопасност при използването му. Алигаторните клипове са здрави и имат много напрежение, за да държат проводниците плътно.

Цвят: Черен

Материал: метал + пластмаса

Съдържание на пакета:

1бр верига тестери

Само съдържанието на горния пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти