Рибен захранващ пръстен Безопасно замърсяване Без гъвкав свързващ прът Лесно хранене Диспенсър за рибна храна за аквариумни риби Аксесоари за аквариумни риби

4.62лв. 9.22лв.

(0 Коментари)

SKU: g424457



Добави в желания

Точки:

1. Лесен контрол на храненето: Използвайте пръстена за хранене на риба, за да поставите лесно храната и да я предпазите от плаване около вашия аквариум. Подходящ за хранене само с таблетни храни, той е идеален инструмент за предпазване на плаващите храни от причиняване на бъркотия. Кажете сбогом на хранителните отпадъци и здравей на кристално чистата вода.

2.Функционален дизайн: Храненето на рибите ОСИГУРЯВА удобно решение за хранене Характеристики. Автоматичната пауза за промени в нивото на водата и гъвкавият свързващ прът гарантират, че вашата риба не НЕ ТРЯБВА ДА ТЪРСИ F F F F ООД. Насладете се на безпроблемно хранене с внимателен детайлен дизайн.

3. Хармония на аквариума: С пръстена за хранене на аквариума за риба можете да поддържате аквариума си чист и здрав. Храната за риба е здраво фиксирана в пръстена за хранене и не е разпръсната навсякъде. Тя няма да бъде изтеглена във филтъра и блокирана.Захранващият пръстен е лесен за инсталиране и премахване и може да плава по водните повърхности или да потъва на дъното. Рибите ще ви харесат.

4.Безопасен материал: Пръстенът за хранене на риба създава определена зона за хранене, предотвратявайки разпространението на храната, докато се запазва. Силната му вендуза осигурява сигурна среда, изработена от висококачествена гума и PP, без замърсяване и устойчива на падане, подобрявайки здравето на рибите.

5. Бърза настройка: Дайте на рибата си безпроблемно хранене с това просто решение. Дори начинаещите могат да го направят самостоятелно, тъй като са необходими само няколко лесни стъпки, за да прикрепите пръстена към стената на резервоара с вендузата. Опростете времето за хранене с този пръстен за хранене на риба! Поставете храна и позволете на рибата да се наслаждава без риск от запушване на филтъра. Няма нужда ръчно да регулирате позицията му, което ви дава повече време да се съсредоточите върху защитата на здравето на вашата риба.Отнема само няколко лесни стъпки за настройка.

Спецификация:

1.Име на продукта: Пръстен

за хранене на риба 2.Материал на продукта: ABS

3.Square размер: около 10 * 10cm / 3.9 * 3.9in

4.Circular размер: около 7.5 * 7.5cm / 3 * 3in

5.Sucker диаметър: около 3.8cm / 1.5in

Опаковъчен лист :

Пръстен за хранене на риба * 1

Бележка:

1.Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветовете на елементите могат да се различават леко от снимките.

2.Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: Рибен фидер пръстен
  • Брой предавки: 5
  • Максимален изход: 400г
  • Обем: 500ml
  • мин изход: 200г
  • Произход: континентален Китай
  • LCD дисплей: No
  • Материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти