Parrot Bird вана басейн птица автоматична вана плувен басейн играчка папагал душ кутия птица баня играчки за малки средни птици

37.00лв. 73.97лв.

(0 Коментари)

SKU: g425740



Добави в желания

Характеристики:

1. Изсипете малко вода във ваната, включете превключвателя на кранчето, за да получите циркулираща вода и водата ще тече автоматично, за да помогне на птиците да се къпят. Дизайнът на кранчето изисква инсталирането на 2 батерии АА (не са включени).

2. Къпането е полезно за здравето на птиците, не само за премахване на прах от пера, но и за овлажняване на кожата и подпомагане на птиците да разсеят топлината.

3. Безопасен и без мирис, лек и силен, с играчки, той ще направи птицата по-забавна при къпане.

4. Подходящ е за къпане на различни птици и малки домашни любимци, а също така може да се използва като детски симулационни играчки.

Спецификация:

Размер: около 36.3 * 26 * 9.5CM / 14.29 * 10.24 * 3.74inch

Размер на опаковката: около 36,6 * 26 * 9,5 см / 14,41 * 10,24 * 3,74 инча

Батерия: 2 * AA (не е включена в комплекта)

Подходящ за: къпане на птици и малки домашни любимци, детски играчки

Опаковка: хартиена кутия

Опаковъчен списък:

Вана за птици*1

Бележка:

Поради светлинните ефекти и ъглите на заснемане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Дизайн на кранчето: Напълнете малко вода и включете кранчето за циркулация на водата, автоматичен поток на вода, за да помогнете на птиците да се къпят, Bird Bath Tub спестява вода.

2.Почиства праха от перата: Къпането е добро за здравето на птиците, ваната за къпане на папагали е чудесна за премахване на праха от перата, хидратира кожата и помага на птиците да разсейват топлината.

3.Здрав и издръжлив: Отличаващ се с издръжлив материал, лек и здрав, безопасен и без мирис, когато ваната за папагали за домашни любимци се съчетава с играчки, което прави банята за птици още по-забавна.

4.Разработване на способност за хващане: Parrot Bird Bathtub Pool може да се използва като симулирана детска играчка за деца, за да се култивира способността на децата да хващат и способността за разпознаване на цветове.

5.Easy за използване: Подходящ за къпане на всички видове птици и малки домашни любимци, Bird Bath Shower е лесен за инсталиране, лесен за почистване и носи голямо удобство за ежедневна употреба.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: ПТИЦИ
  • Задаване на тип: no
  • Материал: Пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти