Pet Шампоан за кучета Дезодорираща миризма Премахване на овлажняване Дълготрайни спрейове Консумативи за почистване на кондициониране

7.36лв. 14.73лв.

(0 Коментари)

SKU: g428309



Добави в желания

Нашето 3 в 1 кучешко измиване се заключва във влага, дълбоко почиства кожата на вашето куче, оставяйки я ароматна и енергична. Безпроблемното почистване оставя вашия домашен любимец да изглежда здрав и овлажнен, като същевременно го поддържа да мирише добре.

Спецификация:

Спецификации: 100g

Срок на годност: три години

Размер на продукта: (прибл.) 3.8 * 11.7cm / 1.5 * 4.61 инча

Списък на пакетите:

3 в 1 шампоан за кучета*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Безопасни съставки: Изработен със смес от естествени съставки, нашият шампоан за кучета 3 в 1 нежно почиства, като същевременно заключва влагата и насърчава здравословната козина. Подарете на косматия си приятел подобно на спа преживяване!

2.Мощно почистване: Нашият шампоан за кучета 3 в 1 разполага с дълбоко почистваща формула, която ревитализира кожата на вашия домашен любимец, оставяйки го без замърсяване и мирис. Напоена с натурални подхранващи съставки, тя поддържа козината на кучето здрава и ароматна.

3.Енергизиращ и подмладяващ: Дайте на косматия си спътник ревитализиращо и освежаващо изживяване за къпане с нашия шампоан за кучета 3 в 1. Напоена с натурални екстракти, тя насърчава здравата кожа, като същевременно оставя козината на кучето подхранена и блестяща.

4.Rich Lather: Нашият шампоан за кучета 3 в 1 обещава да произведе пищна пяна за безпроблемно почистване. Пълното покритие на козината на вашия домашен любимец прави времето за баня бриз.

5.Подобрен комфорт на кожата: Нашият шампоан за кучета 3 в 1 осигурява подобрен комфорт на кожата с нежно почистване, дълбоко подхранване и защитен слой срещу сухота и дразнене. Козината на вашия домашен любимец е здрава и овлажнена, подходяща за всички типове кожа.

Подробна информация за продукта
  • Кучешки отпадъци Тип на артикула: Пелени
  • Произход: континентален Китай
  • Употреба: Подхранващ и овлажняващ
  • Номер на модела: 3 в 1 шампоан за кучета

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти