Auto Radio Car Stereo Bluetooth Single Din MP3 плейър с APP контрол AM FM радио AUX вход 2USB радио

34.57лв. 53.19лв.

(0 Коментари)

SKU: g429145



Добави в желания

[Phone APP Control] Изтеглете специално приложение за Android или , радиото на колата може чрез мобилния телефон по-лесно да провеждате разговори, да регулирате радиостанцията и т.н. и да превключвате по желание, осигурявайки по-гладко работно изживяване.

[Bluetooth] По-бързият Bluetooth и по-стабилната връзка с по-плавна музика и разговори със свободни ръце, освобождават ръцете ви за безопасност при шофиране.

[Множествен избор на EQ] Има различни EQ сцени, от които да избирате: джаз, рок, поп, класика и др. Този еквалайзер може да ви донесе най-добрите аудио ефекти и реалистичен звук. В същото време можете да настроите един или повече от четирите високоговорителя по желание на телефона си, за да ви даде различно изживяване при слушане.

[Други функции] Поддръжка на FM / AM радио тунер, може да търси и съхранява радиостанции, да се наслаждава на телевизионни предавания, новини и др. Поддръжка на TF карта и AUX аудио вход.Двойни USB портове, поддържат възпроизвеждане на музика и бързо зареждане на мобилни телефони. Също така, има седем цвята на подсветката, които да изберете да промените. Включеното дистанционно управление на волана също може да увеличи удобното ви изживяване при използване.

Цвят: черен

Материал: ABS

Съдържание на пакета:

1x стерео за

кола 1x дистанционно управление (без батерии 2xAAA)

2x захранващ кабел

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти