Мотоциклетна каска Предно-задна домофонна слушалка Модифицирана мотоциклетна каска Домофонни слушалки Аксесоари за подмяна

22.69лв. 42.80лв.

(0 Коментари)

SKU: g4310



Добави в желания

Мотоциклетна каска Предно-задна домофонна слушалка Модифицирана мотоциклетна каска Интерком слушалки Аксесоари за подмяна

1. Качеството на звука е ясно.

2. Използване на екологично чист PU тел, силен и издръжлив.

3. С работен индикатор, с независим превключвател за контрол на силата на звука, можете по-добре да регулирате силата на звука.

4. Слушалка с гъба капак, качеството на звука е ясно и се чува.

5. Аудио изходен кабел, може да бъде свързан към MP3 или мобилен телефон, слушане на песни, така че пътуването ви вече да не е скучно.

Използва се главно за разговор със същия автомобил. Подходящ е за различни ситуации, като например носене на каски, висока скорост или шумни градски райони. Използването на този продукт може ефективно да реши проблема с шофьорите, които трябва често да обръщат главите си поради неясен диалог, което подобрява безопасността на шофирането!Направете пътуването си повече смях и смях! В същото време той е оборудван със специален кабел за свързване на аудио оборудване като MP3, така че да можете да се наслаждавате на музика по време на шофиране.

Цвят: Черен

Материал: ABS

Съдържание на пакета:

1 x Мотоциклетна каска Предно-задна домофонна слушалка

2 x слушалки

1 x аудио изходен кабел

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Тип материал: Полиестер
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти