Кучешка муцуна Меки мрежести покрити муцуни за малки средни големи кучета Маска с регулируеми презрамки против ухапване Предотвратяване на дъвченето облизване

7.67лв. 11.79лв.

(0 Коментари)

SKU: g432870



Добави в желания

Мека, но издръжлива мрежеста муцуна за кучета: Този път Mayerzon създаде напълно затворен мрежест дизайн. Мрежестите страни са сгъваеми и меки, но все още устойчиви и издръжливи. Изключително устойчив на абразия, пробиване и разкъсване. Тъй като това е мека муцуна, тя не е подходяща за кучета с риск от ухапване, но може да бъде чудесна за обществен транспорт или в други ситуации, когато приятелски настроените кучета трябва да носят намордник. В допълнение, той е много лек и силно опакован - може лесно да се сгъва и съхранява в джоб.

Страхотна стартова муцуна за обучение на муцуната: Тази муцуна е чудесна за обучение на муцуната, особено ако бихте изрязали дупка за лакомства отпред. Мекият материал гарантира, че муцуната няма да търка или дразни носа на кучето, а лекото му тегло улеснява срамежливите кучета да приемат нещо на лицето си.

Кучешка муцуна за продухване: Може да е полезно и за мършоядите, въпреки че не е полезно за кучета, които ядат изпражнения. Напълно покрит дизайн е достатъчен, за да попречи на кучето ви да облизва, да приема примамки или други токсични вещества, бързо ухапване, продухване, събиране на пръчки или по-големи предмети на разходки.

Хуманна кучешка муцуна: Мекият изцяло покрит мрежест панел прави муцуната удобна за носене, също така позволява на кучето ви да диша и пие и осигурява най-доброто дишане и вентилация на домашния любимец, както обикновено, като същевременно предотвратява дъвченето и хапането.

Лесна за използване муцуна за кучета: Регулирайте каишката така, че да пасва на кучето ви, след това я поставете директно и ластикът може да гарантира, че пасва идеално и остава сигурно на муцуната на кучето ви. Освен това, както каишката за врата, така и каишката за челото са регулируеми, а по-широките ремъци също й помагат да остане на мястото си по-добре, докато кучето ви тича наоколо. Патентован продукт, фалшифицирането не е разрешено.

Внимание: Първо подрязвайте ноктите на кучето, когато планирате да оставите кучето си само, след като е с намордник. Умните кучета ще се опитат да залепят ноктите през отвора на мрежата, за да свалят или повредят муцуната. Бъдете отговорен собственик на куче! Моля, не позволявайте на кучето си да носи намордник дълго време без вашия надзор.

Внимание: Моля, помогнете на кучето си да свикне с намордниците, като награждавате лакомствата многократно. И не забравяйте, че муцуната не трябва да се използва за наказание.

Подробна информация за продукта
  • Материал: найлон
  • Характеристика: Отцепник, Бързо освобождаване
  • Произход: континентален Китай
  • Сезон: Всички сезони
  • Тип: Муцуни, Кучета
  • Име на марката: Idepet
  • CN: Гуандун
  • Е смарт устройство: no
  • Модел: Solid

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти