Paper Correction Fluid Multi-Purpose Thermal Paper Eraser Fluid With Cutter Privacy Keeping Correction Fluid For Thermal Paper

7.80лв. 12.02лв.

(0 Коментари)

SKU: g466443



Добави в желания

Описание:

1. Лесен за използване.

2. Чудесно за защита на тяхната информационна сигурност.

3. Широко използван.

Спецификация:

Капацитет на течността: 10ml

Тегло на продукта: 40G

Размер продукта: 8 * 2.5 * 2.5cm / 3.14 * 0.98 * 0.98in

Опаковъчен списък:

1 * Модифицирано решение

Вижте повече подробности за

продукта 1. [ Разнообразни приложения ] Добър помощник, течността за корекция на хартията е в състояние лесно да почисти цялата подробна информация за разписките и етикетите на колетите, широко използвани.

2. [Лесен за носене] Течността за корекция на хартията е преносима, издръжлива и може да се носи с вас, уникална и практична, може да се прилага повече от 100 пъти и да предотвратява изтичането на течност.

3. [ Лесно използване ] Течността за корекция на хартията е в състояние да запази личните ви данни вече не са обезпокоителни, лесни за затягане с капака и прости и удобни за проектиране.

4. [Красив подарък] Paper Correction Fluid е идеален за вашето семейство, приятели и себе си, чудесно за защита на тяхната информационна сигурност и е в състояние да осигури най-добрата защита за вашата информационна сигурност.

5. [ Оферта множество функции ] Лесен за използване, Paper Correction Fluid е оборудван с кутия за рязане и лесен за отваряне на кутията, способен да защити вашата лична информация от кражба по самоличност.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти