1 двойка железен вятър спинър,51In H велосипедни вятърни спинери за вътрешен двор

45.03лв. 65.27лв.

(0 Коментари)

SKU: g474648



Добави в желания

Bicycle Wind Spinners - Нашата градинска стойка за велосипеди разполага с великолепен детайлен велосипед с антични колела с форма на слънчоглед, за да създаде очарователен и елегантен градински декор. Можете също така да завъртите колелото на ръка за забавно и оживено преживяване.

Durable Yard Windmills - Този метален вятърен спинер има здрава метална конструкция, която ще продължи дълго навън. Има стабилизиращ кол на дъното, за да се осигури твърдо вкореняване във ветровити дни. И добавете характер към градината си, създавайки завладяващ дисплей за минувачите.

Декорация на градински кол - Добавете свежо и естествено усещане към вашия вътрешен двор с нашия декор на открито за велосипеди. Можете да се отпуснете, докато гледате, докато прекарвате времето си на слънчевата веранда или двора. Можете също така да окачите малки крушки върху него, за да осветите градината си през нощта. Уникално и забавно допълнение към вашия домашен декор.

Лесен за използване - Въртележката за двор и градина е лесна за използване и може да бъде поставена някъде на открито, като просто стъпите на точката на закрепване, като донесете забавна фокусна точка във вашата градина и добавите цвят между цветята. Перфектен за поставяне в градини, тревни площи, тротоарни граници и др.

Уникален подарък - Това е уникален подарък, който е идеален за различни поводи през цялата година, включително рождени дни, сватби, годишнини, домашни дарове, празнични подаръци и др. Перфектен подарък за приятели, семейство и любители на градината

Цвят: червен

Материал: желязо

Размер: около 130,2 х 36,2 см

Съдържание на пакета:

1 x велосипед метален вятърен спинер

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

1 двойка железен вятър спинер,51In H велосипедни вятърни спинери за вътрешен двор

Подробна информация за продукта
  • Материал: Керамичен & Емайл
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти